Idag har jag valt en match från Allsvenskan. Hemmalaget i den här matchen har en ny spelare i högform och det mesta talar för att han avgör idag! Häng på.


Brommapojkarna – Halmstad BK
Mitt tips: 1
Odds: 2.38 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 17.00

Mitt tips: John Guidetti att göra mål: JA
Odds: 3.50 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 17.00

Brommapojkarna hade inför förra matchen mot Elfsborg två raka segrar mot Trelleborg och Gefle. Men inte helt oväntat tog den sviten slut mot Elfsborg då man förlorade med 0-1 i Borås. Jag själv var på plats i Borås och såg denna matchen och jag blev imponerad av Brommapojkarna som inledde matchen strålande och spelade fin fotboll första 5-10 minutrarna. Sedan backade man hem och då tog Elfsborg över matchen helt och hållet. Men det var just dessa 5-10 minutrarna som imponerade på mig då BP visade att man faktiskt kan rulla boll och skapa farliga chanser. Idag möter man inget topplag utan det är mediokra Halmstad som kommer på besök. Då ökar segerchanserna väsentligt!

Halmstad blandar bra insatser med ruskigt dåliga insatser. Senast slog man Gefle på hemmaplan men i matchen före det blev man överkörda av Örebro på bortaplan med 3-0. Nu ställs man mot ett heltaggat BP som dessutom kokar av revanschlusta efter förlusten i Borås.

BP har en mycket intressant spelare i John Guidetti som bidrar med stark vilja och spetskompetens som givetvis smittar av sig på laget. Han har inlett strålande i BPs tröja och han skapade farliga chanser mot Elfsbrog senast. Då lyckades han inte peta in någon boll, idag lär han göra det. Ettan spelas!