Spelet på träningsmatchen igår satt klockrent till ett mycket fint odds. Idag bjuder jag på nya spel och har hittat två spelvärda matcher. Båda är tagna från Sverige och känns mycket bra på förhand. Häng på!

Malmö FF – AIK
Mitt tips: Malmö håller nollan
Odds: 2.10 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Malmö FF – AIK (Under 2.5 mål)
Öster – Norrköping (Över 2.5 mål)
Odds: 3.40 @ Pinnacle
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Malmö FF – AIK
Det kommer med största sannolikhet vara spel mot ett mål för Malmö FF. AIK kommer backa hem med hela laget och försöka kontra in något mål. Jag tror inte man lyckas med den taktiken utan Malmö kommer nöta sönder AIK som till slut kommer släppa minst ett mål förbi sig. Det här är en matchbild som verkligen passar Malmö på sin hemmaplan och det är en matchbild som kommer bli väldig tuff för AIK att hålla i 90 minuter. Chansen är oerhört stor att nye tränaren för AIK får inkassera sin första förlust efter full tid här.

AIK som förutom att slåss i botten är vidare i Champions League och man ställs mot Rosenberg i en mycket prestige fylld match. Man har spelat två tuffa matcher mot Jeunesse från Luxemburg där man verkligen fick slita för att klara sig vidare. AIK har matchats oerhört tufft under Juli månad och jag tror det tuffa spelschemat kommer ta ut sin rätt här idag. AIK har spelat 5 matcher på de 18 senaste dagarna och lägg därtill en resa till Luxemburg. Samtliga tre matcher i Svenska Cupen gick till förläning där AIK till slut åkte ur mot Helsingborg hemma på Råsunda. Sånt tär på krafterna och det lär vara ett något tröttkört AIK som spelare idag.

På de 5 matcher som nye tränaren har coachat AIK har laget endast släppt in 2 mål varav ett var på straff. Nye målvakten Turina verkar ge ett lugn och bra stabilitet i försvaret och det är väl det AIKs tränare Miller varit ute efter. Hans största problem ligger i AIKs svårigheter i offensiven. Man spelar ett kontringsinriktat spel nu och 1 mål på 2 matcher mot ett lag från Luxemburg imponerar knappast. De mål man gjorde senast på MFF var rena bjudningar och sådana bjudningar lär man knappast få här idag. AIK har endast mäktat med att göra 4 mål på bortaplan den här säsongen och jag tror man kommer få tufft att näta idag. Därför spelar jag att Malmö håller nollan till oddset 2.10 hos Bet365.

Öster – Norrköping
Här drabbar två formlag samman. Öster åkte på en rejäl propp direkt efter uppehållet då man åkte på stryk med hela 0-3 mot Trollhättan på hemmaplan. Efter det har man dock spelat upp sig och näst senast vann man borta mot Ljunskile med 2-1 för att i returen hemma mot Ljungskile spela 2-2. Som ni ser så är det bara målrika matcher Öster är inblandade i.
Norrköping har spelat strålande efter uppehållet, först klarade man 1-1 borta mot svårspelade GIF Sundsvall. Sedan krossade man Trollhättan i två raka matcher med 3-0 och 4-0. Som ni ser så är handlar det om målrika matcher även här.

Båda lagen har vassa offensiver som verkligen har hittat formen igen och det förvånar mig oerhört mycket om det inte blir över 2.5 mål i den här matchen!