Grattis till er som ryggade min rek igår där jag trodde att USA skulle vinna gruppen till oddset 3.30. Segern satt långt inne men den kom till slut. Idag bjuder jag på ett nytt kanonspel. Häng på!


Paraguay – Nya Zeeland
Mitt tips: Paraguay håller nollan
Odds. 1.80 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Det här spelet tror jag mycket på. Paraguay besitter ett av VM:s starkaste defensiver och här ställs man mot Nya Zeeland som har en blygsam offensiv. Nya Zeeland har blivit underskattade i de två senaste matcherna och det har gjort att laget har fått med sig 2 poäng. Idag tror jag det tar slut då Paraguay är väl medvetna om Nya Zeelands spelstil och man bör kunna utmanöverera Nya Zeeland i den här matchen.

Paraguay har gjort två strålande matcher defensivt sett då man höll tillbaka Italiens enorma press i första gruppspelsmatchen och nu senast hade man lekstuga med stackars Slovakien. Slovakien hade bara ett skott på mål och det mycket tack vare Paraguays defensiva styrka.

Jag tror stenhårt på att laget håller nollan i den här matchen. En liten notis är att Paraguay har hållt nollan i 12 av sina 13 senaste segermatcher. Mycket starkt!