Idag har jag hittat ett spel i den Danska ligan som känns mycket spelvärt. Hemmalaget är utan tvekan seriens starkaste lag och när man idag möter ett överkomligt motstånd så bör ettan vara säker.

FC Köpenhamn – Nordsjaelland
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.00

Köpenhamn fortsätter att imponera och efter seriens uppehåll så kan man nu ståta med 3 raka segrar och fina 9-0 i målskillnad. Man har kört över Sonderjyske, Aarhus och man vann mot Bröndby i derbyt. Man vann med 2 mål eller fler i samtliga dessa tre matcher och det mesta talar för att man återigen vinner med 2 mål eller fler. Man är seriens bästa hemmalag och resultatraden 8-2-1 är bra och lägg därtill fina målskillnaden 26-5. Laget är ute ur Europaspelet vilket innebär att man kan lägga full fokus på ligan och man lär knappast vila någon spelare idag. Det är full fart framåt och med Cesar Santin i storform längst fram så vinner man den här matchen utan några större problem.

Motståndet Nordsjaelland har 1 seger, 1 förlust och 1 oavgjord match bakom sig efter uppehållet. Segern är tagen på hemmaplan där man givetvis trivs bättre än på bortaplan. Förlusten kom borta mot Ålborg och den oavgjorda matchen kom efter den ruskigt dålig insats borta mot bottenlaget Randers. Nu ställs man mot seriens bästa lag och det är den absolut svåraste bortamatchen på hela säsongen för Nordsjaelland.

Historiken talar även den för Köpenhamn som har 8 segrar och 3 oavgjorda matcher på lagens 11 senaste möten på Köpenhamns hemmaplan. Köpenhamn bör ta sin 9:e seger här då man har ruskigt bra form, är starka på hemmaplan och har flera toppspelare som har kommit igång med sitt målskytte.