Ikväll har vi fotboll på hög nivå i Champions League och jag har hittat ett intressant spel i en av matcherna. Häng på!


Inter – Chelsea
Mitt tips: 2 (Draw no bet)
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

För att tydliggöra vad Draw no bet innebär så innebär det att om Chelsea vinner så sitter mitt spel, blir det oavgjort så får jag insatsen tillbaka och om Inter vinner så förlorar jag mitt spel.

Inter är givetvis ett lag av världsklass men jag är inte imponerad av lagets form den senaste tiden. Man har tre raka kryss bakom sig mot lag som är betydligt sämre än Chelsea. Chelsea är ett lag med mycket högt tempo i sig och man är oerhört skickliga på att rulla boll inom laget. Det kan bli jobbigt för ett Inter som inte har någon vidare bra form och att bara ladda om inför en match av den här kalibern kan bli svårt för samtliga spelare i Inter. Inter är obesegrade på hemmaplan men är det något lag som kan besegra Inter så är det Chelsea.

Chelsea har formen på topp och man visade att förlusten mot Everton inte var början på en formsvacka. Efter den matchen har man kört över Wolves och Cardiff. Det är givetvis inga topplag men Chelsea har visade styrka genom att fullkomligt rulla ut båda lagen och det talar för mitt spel idag. Rent fartmässigt anser jag Premier League vara flera gånger starkare än Serie A där det mest slås långbollar och många enmasshower. Det håller inte mot ett topplag från Premier League. Jag är övertygad om att Chelsea kommer gå vidare från den här omgången i Champions League. Jag har garderat mig lite när jag spelar draw no bet men spelet känns mycket bra då jag tror Chelsea är nöjda över ett oavgjort resultat i den här matchen.

Skademässigt är det mest oroande för Chelsea. Inter får klara sig utan chivu och Santon i dagens match. Chelsea har det lite värre då man saknar Deco, Essien, Bosingwa, Zhirkov och Ashley Cole. Ni som kan Chelsea laguppställning ser direkt att vänsterbackplatsen blir lidande här. Chelsea har anmält så många spelare att Ferreira inte fick plats och därmed så lär Ivanovic och Belletti starta på varsin kant. Det är inget som oroar då detta är två stabila spelare.

För att sammanfatta så är det här ingen självklar tvåa men Chelsea känns som det starkare laget i den här matchen. Om det räcker till seger eller inte återstår att se. Det är två mycket taktiskt kunnande tränare och den som bäst lyckas få sina spelare att dra åt samma håll kommer stå som vinnare i matchen. Mest troligt är väl att matchen slutar kryss men jag vill ändå prova tvåan här.