Idag har vi en fin speldag framför oss med mycket fin sport. Jag har hittat två matcher som jag fastnat rejält för och som ser mycket spelbara ut. Dubbeln ger 3.07 och den spelas direkt!


Leeds – Leyton Orient
Mitt tips: Leeds vinner med 2 mål eller fler
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-24  20.45

Leeds leder serien och man går som tåget för tillfället. Man är extremt starka och det mesta talar för att laget kommer gå upp till Championship kommande säsong. På hemmaplan är laget obesegrat efter 8 matcher och 6 av dessa har slutat med seger. Målskillnaden skrivs till 18-4 och det får ses som mycket imponerande. Efter 16 omgångar av Championship har Leeds bara förlorat 1 match medan man vunnit hela 12 stycken. Formen är mycket bra och man har 5 raka segrar och 16-1 i målskillnad då man inkluderat spel i cuperna också. I ligan har man 3 raka segrar och imponerande 11-0 i målskillnad. Man krossar sitt motstånd och i mina ögon ska Leyton Orient vara en munsbit för Leeds ikväll!

Leyton ligger på en 17e plats i tabellen och man har knappast imponerat så här långt. Man har haft svårt att få till sitt spel både offensivt och defensivt då man hör till de lag som släppt in flest mål medan man bara gjort 19 mål framåt på de 17 matcher man spelat. Bortaspelet har inte funkar alls för laget den här säsongen då man har 2-1-5 som resultatrad och 7-18 i målskillnad. Fortsätter man med det bortaspel man visat upp hittills så kommer man bli krossade av Leeds ikväll. Formen är usel  för laget som bara har 1 seger på de 7 senaste matcherna och den togs nu senast mot jumbon Tranmere på hemmaplan. Formen på bortaplan är lika usel då man har 2 raka förluster och på de 6 senaste matcherna har man 1 seger och 5 förluster. Målskillnaden på dessa 6 matcher skrivs till 2-14 och det är extremt dåligt!

Leeds och Leyton har mött varandra tio gånger tidigare på Elland Road. Av dessa 10 matcher har Leeds vunnit sex, Leyton en och de övriga tre har slutat oavgjort. Det ska även noteras att Leyton inte har besegrat Leeds på Elland Road sedan säsongen 1960/61!

Leeds saknar återigen lagkaptenen Richard Naylor och mittfältaren Bradley Johnson. Neil Kilkenny och Lubomir Michalik kommer troligtvis att fortsätta som ersättare vilket dom gjorde bra i senaste matchen. Man får dock tillbaka Tresor Kandol som varit avstängd i 3 matcher nu.

Leyton Orient kommer med fullt manskap till matchen.

Som ni ser så ska Leeds ha goda chanser till seger ikväll och istället för att spela Leeds till 1.30 så väljer jag att prova handicap spelet som känns mycket bra till 1.95 hos Bet365. Leeds har 5 raka segrar där man vunnit med 2 mål eller fler medan Leyton Orient har förlorat 3 av de 6 senaste bortamatcherna med 2 mål eller fler. Ett bra handicap spel i mina ögon!


Aab hockey – Hvidovre
Mitt tips: Aab hockey vinner med 2 mål eller fler
Odds: 1.67 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-24 19.30

I den här matchen råder det stor skillnad mellan lagen. Aab slåss i toppen och ligger på en andra plats i tabellen medan Hvidovre slåss i botten och ligger näst sist. Aab är extremt starka på hemmaplan där man tagit 6 segrar på 6 matcher och det gör laget till seriens bästa hemmalag. Målskillnaden på dessa 6 matcher är imponerande 20-5. Man krossar allt motstånd på hemmaplan och man har nu 4 raka matcher där man hållt nollan på hemmaplan, ja ni hörde rätt, 4 raka matcher har man hållt nollan på hemmaplan! På bortaplan är Aab ganska svaga precis som resten av de danska lagen men man tog en fin skalp senast då man krossade 5:e placerade Herning på bortaplan med 6-1. Formen är med andra ord på topp för Aab som ni förstår!

Hvidovre har 2 raka förluster bakom sig och man slåss som sagt i botten. I den senaste bortamatchen mötte man jumbon Nordsjaelland som inför den matchen var seriens sämsta hemmalag och den matchen förlorade man med hela 10-4! Hur ska det nu gå när man ställs mot Aab som är seriens bästa hemmalag. Det kommer hur som helst bli en jobbig afton för Hvidovre.

Aab imponerar enormt för tillfället och 2 raka segrar och 10-1 i målskillnad visar vilken kvalite laget har. Båda dessa lagen man krossat har varit starkare än dagens motstånd. Aab har vunnit 4 av sina 6 matcher med 2 mål eller fler på hemmaplan medan Hvidovre har förlorat 4 av sina 6 förluster på bortaplan med 2 mål eller fler. Därför känner jag mig trygg i handicap spelet på den här matchen.

Dubbel:
Aab hockey-Hvidovre
(Aab vinner med 2 mål eller fler)
Leeds – Leyton Orient (Leeds vinner med 2 mål eller fler)
Odds: 3.07 @ Betsafe
Insats: 4/10
Spelstopp: 2009-11-24  19.30

Läs analyserna ovan och tryck in!