Idag bjuder jag på ett spel från Italienska Serie A. Har hittat ett bra spel där det ena laget har stora skadebekymmer i truppen. För mig känns det här spelet givet!


Genoa – Atalanta
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Genoa är normalt sett ett väldigt målglatt lag men idag har man helt annorlunda förutsättningar än vad man haft tidigare. Genoa saknar i dagens match Jankovic, Kharja, Pallacio och Frison då samtliga är skadade. Lägg därtill Bocchetti som är avstängd och Sculli som är halvskadad och kommer att starta på bänken. Enligt den stora Italienska tidningen Gazzettan så kommer Genoa ställa upp med det genom tidernas mest defensiva lag på Marassi idag.

Atalanta har haft svårt att hitta målet på bortaplan den senaste tiden och man har gått mållösa från 4 av de 6 senaste matcherna på bortaplan och det gör det här underspelet mer attraktivt. De enda lagen man lyckats få hål på bortaplan är bottenlagen Siena och Bologna och det imponerar knappast. Nu möter man dessutom ett oerhört defensivt Genoa som letar efter formen och inför sin fanatiska hemmapublik lär Genoa inte förlora. Atalanta är säkerligen nöjda med ett kryss i den här matchen och man lär inte ge borta några gratis lägen till Genoa som kommer att få slita för att få in bollen.

Det här känns som ett sunt underspel med tanke på Genoas prekära situation.