Idag har jag hittat ett spel från Österrike där serien börjar dra ihop sig. Hemmalaget i den här matchen ska vara överlägsna sitt mostånd och jag tvekar inte att lira!

Salzburg – Mattersburg
Mitt tips: Handicap (0-2) 1
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.30

Salzburg leder serien då man ligger 6 poäng före tvåan i serien. Serien börjar gå mot sitt slut och alla matcher är extremt viktiga. Senaste matchen i serien var mot just Mattersburg och då spelade man på bortaplan. Den matchen slutade med en imponerande 6-1 seger för Salzburg, nu väntar hemmaplan och här är man än mer starka än på bortaplan. Man har imponerat på hemmaplan den här säsongen och man har resultatraden 10-3-0 på de 13 matcher man har spelat. Målskillnaden skrivs till 32-8 och den lär ökas på efter den här matchen. Salzburg är obesegrade i 16 raka matcher i seriespelet nu och man siktar på att förlänga den sviten ikväll.

Motståndet Mattersburg är inget märkvärdigt. Laget ligger på en 6e plats i serien, hela 26 poäng bakom serieledande Salzburg. Som ni förstår så är det en enorm klasskillnad mellan lagen och Mattersburg lär få det tufft ikväll. Bortaspelet för laget den här säsongen har inte varit något vidare då man har resultatraden 3-2-9 och målskillnaden 10-30. Nu ställs man mot seriens kanske bästa hemmalag och då blir det svårt, mycket svårt. Formen på bortaplan är inget att skryta över då man har 1 seger på de 4 senaste matcherna på bortaplan och den kom mot seriejumbon Austria Kärnten som inte har en chans i serien. De andra matcherna har slutat med förlust och med 3 mål eller fler vilket talar för mitt spel idag.

Salzburg har rent historiskt väldigt enkelt för Mattersburg då man är uppe i 7 raka segrar mot dem nu. På hemmaplan har man kört över Mattersburg de två senaste åren då man har 4 segrar och en målskillnad på 14-0. Senast Mattersburg lyckades vinna mot Salzburg på bortaplan var 2004 och på de 13 senaste matcherna lagen har mött varandra på Salzburgs hemmaplan så har Salzburg vunnit 11 stycken, spelat oavgjort 1 och förlorat 1. Imponerande statistik och det mesta talar för att man förlänger segerraden ikväll.