Idag är oddset listan kort men jag har trots detta hittat ett roligt spel. Det handlar om en träningsmatch mellan två topplag och jag tror på en skräll och har bra info! Häng på.


Ajax – Chelsea
Mitt tips: 1 (Pengarna tillbaka vid oavgjort)
Odds: 3.00 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 18.00

Det här är sista riktiga ”testet” för Ajax innan deras viktiga match i Champions League kvalet kommande vecka. Tränaren för Ajax har sagt att man kommer satsa rejält i den här matchen och man kommer gå för seger. Ajax kommer till spel med i princip bästa tänkbara lag, det pratas om att vila den store målskytten Suarez och de Holländska VM-finalisterna Stekelenburg och Van Der Wiel. Utöver dessa så kommer man med ett mycket starkt lag och det talar för Ajax idag.

Ajax är ett oerhört starkt hemmalag som förra säsongen gick obesegrade genom den Holländska ligan. 16-0-1 hade man som resultatrad och ofattbara 64-4 i målskillnad. Man hamnade 1 poäng bakom Twente som vann serien och det var givetvis ett bakslag för Ajax som i år lär har ambitionen att vinna serien. Man har en stark trupp och chansen till serieseger är mycket bra! Det här skriver jag för att ni ska förstå hur bra Ajax är och att Chelseas reserver bör vara en munsbit för Ajax här idag.

Chelseas storstjärnor har semester fram till 26e Juli och finns alltså inte med i dagens trupp. Det fanns dom inte heller senast mot Crystal Palace då Chelsea vann med nöd och näppe med 1-0 på bortaplan. Nu är det tuffare motstånd och återigen bortaplan och man saknar återigen sina världsstjärnor, det kommer bli tufft för Chelsea. Chelsea startuppställning ser med största sannolikhet ut så här: Turnbull-Bruma-Cork-Van Aanholt-Bertrand-Mikkel-Essien-Matic-Mceachran-Di santo-Sturridge. Som ni ser så är det endast ”reserven” Mikkel och Essien som finns med som i vanliga fall har en chans i startelvan hos Chelsea. Det är ett rejält försvagat Chelsea som reser till Amsterdam för att möta Hollands genom tidernas bästa lag.

Chelseas reserver är inte på något sätt dåliga men jag tror det blir svårt att matcha Ajax toppspelare. Det kommer vara mycket vilja hos de unga Chelsea spelarna och när viljan tar över koncentrationen är det lätt att det blir många felpass och det kan bli ödesdigert för dem.

Matchen visas via BET365s livestream med start 18.00!