Igår fick vi fram 4 lag som gick vidare till åttondelsfinal. Idag ska vi ta fram fyra nya lag och jag har hittat ett lag som jag tror starkt på inför kvällen. Häng på!

Grupp C
Att vinna gruppen: USA

Odds: 3.30 @ Expekt
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Det här är ett spel som känns mycket spelvärt i mina ögon. USA är det lag som presterat bäst fotboll i den här gruppen så här långt. Man kryssade mot England i premiären, lite turligt dock men man gjorde en bra match och var värda en poäng. Sedan låg man under mot Slovenien med 2-0 men hämtade upp det till 2-2 och gjorde faktiskt ett 3-2 som felaktigt blev bortdömt. Som ni förstår så har laget mycket stor kapacitet. Man möter i sista omgången Algeriet som ligger sist i gruppen med 1 poäng. Algeriet har gjort helt okej matcher men samtidigt har man inte gjort någon utmärkande match.

Nu är det vinna eller försvinna som gäller och den pressen klarar knappast Algeriet av utan man får ta ett steg tillbaka och se när USA vinner dagens match. I den andra matchen i gruppen möts Slovenien – England och jag är mycket skeptiskt till att Slovenien ska kunna hålla tillbaka England hela matchen. England har fler spelare än Slovenien med erfarenhet av en såppas viktig match som detta faktiskt är. Det gör att jag tror England samlar ihop sig och tar de tre viktiga poängen som krävs för att ta sig vidare. Jag tror dock på en jämn match och att England endast vinner med uddamålet.

Det bäddar för USA som vid seger har bättre målskillnad än England. USA har 3-3 i målskillnad medan England har 1-1 i målskillnad. Vinner England med 1-0 så räcker det för USA att vinna med 1-0 för att vinna gruppen då man fler gjorda mål än England. Det gör att jag tror mycket på det här spelet!