Formen är stekhet då jag har levererat 6 raka vinnande spel nu. Idag har jag hittat en dubbel från den svenska division ett till oddset 2.33. Häng med!

Lunds BK – Ytterby (Lund vinner)
Sleipner - Torslanda (Sleipner vinner)
Odds: 2.33 @  Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00

Lunds BK – Ytterby
Här är det toppen mot botten. Båda lagen är nykomlingar i år men bara ett av lagen beter sig som det. Ytterby ligger sist i tabellen med en oavgjord match och 4 förluster på de 5 inledande matcherna. Lund ligger i andra änden av tabellen på en andra plats med 3 segrar och 2 oavgjorda matcher än så länge. Lund har visat noll respekt för sina motståndarna och det är full fart framåt som gäller och mycket tack vare den mentaliteten har det gått mycket bra för laget inledningsvis. På hemmaplan är Lund starka och man har vunnit över Bunkeflo och Husqvarna i de två matcher man har spelat på hemmaplan. Det mesta talar för att man tar ännu en seger här så svaga Ytterby ska försöka sno åt sig någon poäng. Ytterby har två raka förluster på bortaplan och tunga 0-5 i målskillnad. Ettan känns klar!

Sleipner – Torslanda
Sleipner som är favorit tippade till seriesegern har inlett året ojämnt. Men idag ställs man mot ett något svagare motstånd än man mött tidigare och då bör man visa vilket lag som är starkast. Man verkade verkligen på gång efter att man kryssade borta mot serieledande Norrby. Efter det tog man två raka segrar men senast var det dags för förlust igen borta mot Husqvarna. Nu spelar man dock på hemmaplan igen och här trivs man betydligt bättre.

Motståndarna Torslanda ligger näst sist i tabellen med 1 poäng inspelade på 5 matcher och med en jobbig målskillnad på 2-8. Det finns inget i Torslandas spel som gör att jag ens blir nervös inför den här matchen. Spelet ser uddlöst ut och man har ingen fantasi i sin offenvis och defensiven bjuder ofta på enkla baklänges mål. Det håller inte när man möter ett Sleipner som normalt sett ska köra över Torslanda.