Jag har hittat ett intressant odds från Tyskland. Jag tror starkt på ett målkalas här. Häng på!


B Münchengladbach – Werder Bremen
Mitt tips: Över 3.5 mål
Odds: 2.31 @ Canbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.30

Det är två målglada lag som drabbar samman här. Senast lagen möttes slutade matchen 4-3 och liknande siffror i den här matchen är inte helt otänkbart. Rent historiskt sett så blir det ofta målrika matcher mellan båda dessa lagen. Det har slutat med över 3.5 mål i 5 av de 7 senaste matcherna mellan lagen på Münchengladbachs hemmaplan.

Münchengladbach har haft riktigt målfester den senaste tiden. Man har spelat över 3.5 mål i 5 av de 8 inledande matcherna i Bundesliga. Man är extremt oberäkneliga då man till exempelt först slog Leverkusen på bortaplan med 6-3 för att sedan åka på stryk hemma mot Frankfurt med 0-4. Man har även åkt på storstryk mot Stuttgart med hela 7-0. Laget har ett exremt svagt försvar som nu släppt in 23 mål på 8 matcher i Bundesliga vilket gör att Münchengladbach släppt in flest mål av alla lagen.

Motståndarna Werder Bremen är inte mycket bättre dom defensivt. Dom har släppt in 17 mål på de 8 inledande matcherna och därmed har man släppt in näst flest mål i Bundesliga. Även Werder bremen har spelat över 3.5 mål i 5 av de 8 inledande matcher den här säsongen. Noterbart är att Werder Bremen även spelar i Champions League där man spelat över 3.5 mål i 2 av 3 matcher.

Det ser även extremt mörkt ut för Münchengladbach när vi ser hur skade/avstängningsläget ser ut. Man har en hel hög med skador inför matchen plus tre ordinarie spelar avstängda. Tränaren har i media sagt att han kommer bli tvungen att ställa upp med ett ovanligt offensivt lag i den här matchen p.g.a av alla skador/avstängningar. Det talar för mitt spel här! 

Werder Bremen har precis återfått en del spelare från skador och därmed är man starkare än på länge. Tyvärr åkte målvakten Tim Wiese på en skada mot Twente i Champions League och därmed får lagets tredje målvakt ställa sig här. Även det talar för mitt spel här idag. Werder Bremen hade jag spelat på utan att tveka om det inte vore för lagets hårda matchande då man satsar stenhårt på Champions League. Det kommer vara många trötta spelare på planen idag då man så sent som i onsdags spelade bortamatch i Champions League. Det återstår att se hur Münchengladbach tänker utnyttja detta.

För att sammanfatta så möts alltså två av seriens absolut sämsta försvar. Lagen har spelat över 3.5 mål i 5 av de 7 senaste matcherna och senast lagen drabbade samman slutade matchen 4-3 till Münchengladbach. Båda lagen är vana vid målrika matcher och idag lär det bli hawaii fotboll på hög nivå och det lag som gör flest mål vinner så klart. Frågan är bara vilket det blir för det lär bli en jäkla massa mål…