Grattis till er som ryggade Djurgården och Luleå i torsdags. Idag bjuder jag på ett spel från en match jag tror dom flesta kommer att se på under dagen. Matchen tv-sänds och jag tvekar inte på att lägga ett spel på det ena laget.

Syrien – Sverige
Mitt tips: 2
Odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats: 5/10
Spelstopp: 14.00

Sverige gjorde sin plikt och vann mot Oman för ett par dagar sedan. Nu väntar Syrien och liksom förra matchen så lär Hamrén låta nya spelare få debutera i landslagströjan. Även om Sverige vilar ett par spelare så ska man vara ett par nivåer starkare än Syrien i dagens match. Man gjorde en helt okej match mot Oman och man märker att spelarna börjar vänja sig mer och mer med det nya spelsystemet. Molins och Bajrami bidrog med mycket fart på sina respektive kanter och man var ständigt ett hot mot Oman. Startuppställningen inför dagens match är inte släppta i skrivande stund och därför vet jag inte om dessa spelare kommer få chansen igen men det mesta lutar väl åt det. Om inte annat så finns det fler hungriga spelare på bänken som vill visa upp sig.

Syrien ska enligt uppgift vara snäppet starkare än Oman. Jag har aldrig sett något av lagen spela en fotbollsmatch tidigare men de flesta experter verkar vara överens om att Syrien ska vara det bättre laget av dessa två. Men om man ser till Syriens matcher den senaste tiden så hittar jag ingenting som imponerar på något sätt. I lagets fyra senaste matcher har man mött Kina, Vietnam 2 gånger och Thailand. Det har slutat med 1 förlust och tre oavgjorda matcher och då har man ställt upp med bästa tänkbara lag. Det imponerar knappast och det är inte säkert att man ställer upp med bästa tänkbara lag idag heller och därför får vårt kära Sverige förtroendet och 2 gånger pengarna är riktigt bra odds!

Matchen visas i kanal 4 med start 14.00. Det ska bli mycket intressant att följa det ”nya” landslaget med vårt nya spelsystem. Vi har många duktiga spelare som vill visa upp sig och imorgon kommer flera av dessa få chansen och då är det bara att hoppas att dom tar vara på den!