Idag har jag hittat ett intressant spel från svenska Superettan. Bortalaget i den här matchen är hopplöst usla och jag har hittat ett bra odds mot dem.

Syrianska - Trollhättan
Mitt tips: Bortalaget att göra mål: NEJ
Odds: 2.40 @ Expekt
Insats: 3/10
Spelstopp: 16.00

Syrianska ångar på i serien och man placerar sig på en sjätte plats i tabellen för närvarande. Trollhättan har det jobbigare då man ligger sist tack vare sin usla målskillnad.

Syrianska gjorde en bra match mot Malmö FF i cupen i veckan då man spelade 0-0 mot dem. Man förlorade visserligen på övertid med 0-1 men man gjorde en bra match hur som helst. Framförallt defensiven var bra. Idag möter man ett Trollhättan som är helt ur form i sitt spel på bortaplan. Trollhättan har bara mäktat med att göra ett enda mål den här säsongen och för mig är det ett mycket bra odds Expekt bjuder på. Trollhättan har lyckats gå mållösa från 6 av de 7 matcher man spelat än så länge i Superettan och Expekt ger oss trots det 2.40 i odds på att Trollhättan inte gör mål. Det är generöst och måste bara provas.

Av det jag sett hos Trollhättan i år så ser man ruskigt svaga ut i offensiven. Man spelar utan fantasi och framförallt så går det långsamt när dom hamnar i offensiven. Ett sådant lag är det inga större bekymmer att försvara sig emot och om Syrianskas spelare inte gör några fatala individuella misstag i defensiven så ska det här spelet sitta.