Idag har jag hittat ett väldigt intressant spel i den Brasilianska fotbollsligan. Ett lag som slåss för Guldet möter ett omotiverat bortalag. Chansen för hemmaseger ska vara stor!

Flamengo – Goias
Mitt tips: Flamengo vinner med 2 mål eller fler
Odds: 2.20 @ Expekt
Insats: 6/10

Spelstopp: 2009-11-22  22.30  

Motivering:
Flamengo är i strålande form och man har 3 raka segrar bakom sig nu. Faktum är man har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna och det gör laget till det formstarkaste laget i serien. Man ligger på andra plats i tabellen med tre omgångar kvar att spela. Det är bara två poäng upp till serieledande Sao Paulo så lita på att motivationen är på topp för Flamengo i den här matchen. 

Goias vann den senaste matchen man spelade med 3-1 men det var på hemmaplan mot det laget som ligger näst sist i tabellen. Nu möter man ett helt annat motstånd och dessutom spelar man på bortaplan. På bortaplan har Goias det märkligt svårt då man har 4 raka försluter och 1-11 i målskillnad. 

Jag har svårt att se Flamengo låta titeldrömmarna gå förlorad mot Goias. Flamengo har 6 raka hemmasegrar i Rio de Janeiro och jag ser ingen möjlighet att Goais ska lyckas få med sig någon poäng härifrån. Jag spelar handicap spelet då Flamengo är ruskigt starka på hemmaplan och på de 6 senaste matcherna har man som sagt 6 segrar och 14-1 i målskillnad. Man har hållit nollan i 5 av dessa 6 matcher och då man ändå mött lag som är starkare än Goias. Det här bör bli en klar hemmaseger!