Idag hämtar vi dagens bästa spel från Belgien och vi får 1.95 för bortasegern här. Det är taget alla dagar i veckan!

Saint Truiden  -  Racing Genk
Mitt tips: 2
Odds: 1.95 @ Totesport
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.30

St. Truiden har inlett säsongen skakigt. Man ligger efter 7 omgångar på 11e plats i tabellen med 2-1-4 som formrad. Laget största bekymmer ligger i målskyttet då man bara mäktat med att göra 5 mål framåt på dessa 7 matcher. Man trivs visserligen något bättre på sin hemmaplan än bortaplan men idag spelar det ingen roll då man möter tuffast möjliga motstånd i RC Genk.

RC Genk som har en helt fenomenal form fortsätter att göra ruskigt starka insatser och alltsomoftast kör man över sitt motstånd. Racing Genk har i 5 av de 6 segrar man tagit vunnit med 2 mål eller fler! På bortaplan är laget starka och nu väntar ett lag som Genk normalt sett bara ska köra över och trots att St. Truiden är starkare hemma än borta så tror jag inte de klarar ett extremt formstarkt Genk.

Racing Genk har en enorm plusstatistik på St. Truiden på bortaplan genom åren. Under 2000-talet har Racing Genk 9-2-1 som resultatrad på bortaplan mot St. Truiden. Man är uppe i 5 raka segrar nu och det mesta talar för att man tar sin sjätte raka ikväll!