Idag kommer min första rek för året i den svenska fotbollen. Jag har hittat ett intressant odds på ett lag som imponerade på mig i premiären. Häng på!


Mjällby – GAIS
Mitt tips: 1
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 15.00

Mjällby imponerade på mig i sin premiärmatch borta mot svenska mästarna AIK. Man klarade 0-0 skrev de flesta tidningarna men i mina ögon så var Mjällby inte alls ofarliga utan man kunde lika gärna ha plockat med sig tre poäng från Råsunda. Det fanns en stark vilja hos nykomlingarna som inte gav upp utan man hade noll respekt för motståndet och har man samma vilja idag så tror jag man nöter ned GAIS på sin hemmaplan. 

GAIS spelade 0-0 hemma mot Malmö FF i premiären. Det var en tråkig tillställning där det slogs många långbollar från båda hållen och det var väl en typiskt premiär match. GAIS missade straff då Wanderson sumpade den. Wanderson som ofta får bära fram GAIS på planen genom avgörande mål var inte alls på hugget mot Malmö och det gör att det här spelet känns än mer spelbart. GAIS såg svaga ut i offensiven och bristen på fantasi i anfallet var stor. 

Ett stort plus för Mjällby är att man fått hem Tobias Grahn som gjorde en imponerande insats mot AIK och han bevisade att han blir att räkna med i år. Han lär hjälpa sitt Mjällby till lagets första trepoängare i Allsvenskan på 25 år. Det känns helt klart värt att testa efter vad man såg i premiären från Mjällbys sida. Nu kan man spela avslappnat inför en hemmapublik som bara njuter av att laget är i Allsvenskan.