Ikväll bjuder jag på två spel från samma match. Båda spelen ser mycket bra ut på förhand och jag vurmar extra mycket för överspelet i matchen!


Chesterfield – Crewe

Mitt tips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.30

Chesterfield har gjort det bra i år och man ligger på en femte plats i tabellen. Det beror till stor del av deras spel på hemmaplan. Man är ruskigt starka där och det är efter 9 matcher inget lag som har lyckats besegra Chesterfield på deras hemmaplan. Man har resultatraden 8-1-0 på hemmaplan och målskillnaden 23-9 och det imponerar verkligen. Man har mycket bra form också då man har 4 segrar på de 5 senaste matcherna. Man förlorade dock mot Bury på bortaplan senast och man lär vara revanschsugna ikväll och det kommer Crewe få känna på.

Crewe är inget märkvärdigt lag. Man ligger på 17e plats i tabellen och man är ett typiskt mittenlag i mina ögon. Man blandar och ger och spelar väldigt ojämnt. Man har 2-1-2 som resultatrad på de 5 senaste matcherna och 4 av dessa 5 lag ligger på 10e plats och nedåt. Nu möter man ett motstånd av helt annan kaliber och då kommer man få det tufft. Bortaspelet är inget att hurra för och 2 segrar och 5 förluster på de 7 senaste bortamatcherna talar sitt tydliga språk. Det här lär inte bli någon lätt match för Crewe.

Chesterfield kommer med en skadefri trupp ikväll.
Crewe saknar dessutom tre spelare ikväll. Schumacher, Bailey och Miller missar alla tre matchen ikväll och det kan vara kännbart för Crewe.

Chesterfield – Crewe
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70 @ Unibet
Insats: 9/10
Spelstopp: 20.30
Här har vi ett spel som känns helt klockrent ut. Den här matchen handlar om två extremt målglada lag. Chesterfield har spelat övar 2.5 mål i 8 av sina 10 senaste matcher. Crewe är inte sämre dom utan dom har spelat över 2.5 mål i 10 av de 11 senaste matcherna. Chesterfield snittar 2,5 mål per match på hemmaplan och man har spelat över 2,5 mål i 7 av de 9 senaste hemmamatcherna. Crewe i sin tur snittar 2 mål per match på bortaplan och man har spelat över 2,5 mål i 5 av de 6 senaste bortamatcherna.

Som ni ser så talar allt för att den här matchen kommer att sluta över 2.5 mål och jag går in hårt här!