Jag bjuder inte bara på en stryktips analys idag utan även ett par fina oddset matcher också. Jag bjuder på ett fint singelspel till oddset 2.30, en stark trippel till 2.90 och en stensäker dubbel till 3.06! Har du råd att inte läsa mina rekar?


Millwall – Wycombe
Mitt tips: Millwall vinner med 2 mål eller fler
Odds: 2.30 @ Sportingbet
Insats: 5/10
Spelstopp: 2009-11-21 16.00

Motivering:
Millwall är starka i ligan och man går som tåget i serien. Formen är verkligen på topp och man har 8 raka matcher utan förlust. På de 5 senaste matcherna har man 4 segrar och man känns oerhört stabila för tillfället. På hemmaplan är man extremt bra. I de två senaste hemmamatcherna har man slagit ettan Leeds och trean Colchester. Riktigt bra. Man är obesegrade på hemmaplan efter 8 matcher och 5 av dessa har slutat med seger. Målskillnaden är imponerande 15-4. Man har tre raka hemmasegrar nu och 9-2 i målskillnad på dessa matcherna. Nu möter man seriens kanske sämsta bortalag och då ska man ha god chans att vinna den här matchen med två mål eller fler.

Wycombe har det oerhört jobbigt för tillfället. Man har bara en seger på 16 omgångar i serien. Förra lördagen fick man stryk på bortaplan mot Huddersfield med hela 6-0 och nu i veckan var det dags igen då man fick stryk på bortaplan mot Brighton med 2-0 i FA-cupen. Man är extremt svaga på bortaplan och man har bara spelat in 3 poäng på 8 matcher. Man har ännu inte vunnit på bortaplan i ligan och det finns ingenting som talar för att man ska göra det idag heller.

Millwall är som sagt extremt hemmastarka och nu när man möter ett Wycombe som är helt ur form och som dessutom är extremt svaga på bortaplan så måste man trycka in pengarna till ett fint odds som detta!

Trippel:
Millwall – Wycombe (Millwall vinner)
Linköping – Timrå (Linköping vinner)
Man United – Everton (Man Utd vinner)
Odds: 2.90 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 2009-11-21  16.00

Millwall – Wycombe
Läs analysen ovan.

Linköping – Timrå
Ni ska få 5 REJÄLA skillnader mellan lagen att njuta av:
1. Linköping ligger trea i tabellen, Timrå ligger sist!
2. Linköpings hemmastatistik: 8-0-2 och 40-20 i målskillnad, Timrås bortastatistik 0-0-10 och 20-36 i målskillnad.
3. Linköping har fyra raka hemmasegrar, Timrå har 10 raka bortaförluster!
4. Linköpings senaste match: LHC – Djurgården 4-1, Timrås senaste match: Timrå-Rögle 4-5.
5. Linköping ligger tvåa i Powerplay ligan och trea i Boxplay ligan, Timrå ligger sist i båda dessa ligor.

Mats Fröshaug saknas hos Linköping, annars har man samma lag som mot Djurgården
Timrå saknar Mattias Karlsson och Anton Axelsson. Man har frågetecken för Fredrik Sonntag, Pär Styf, Tomas Skogs och Gabriel Karlsson.

Helt ärligt, är det någon som tror att Timrå ens ska ha en chans här? Nej skulle inte tro det. Precis allting talar för en Linköping seger här och den här ettan känns stensäker!

Man United – Everton
Här är det inget snack om vilket lag som är det bästa utan självklart är Manchester United flera gånger starkare än Everton och det enda som hindrar United från att vinna idag är väl ineffektivitet. Man har oerhört lätt för Everton och man har vunnit 13 av de 16 senaste mötena med laget på hemmaplan. De andra tre matcherna har slutat oavgjort. Man förlorade den svåra bortamatchen mot Chelsea senaste med 1-0 och man lär vara rejält revansch sugna efter den förlusten.

Everton är inte mycket att hurra för i år. Man ligger på en toflte plats i tabellen och man beter sig som ett riktigt mitten lag i år. Man har en okej form men man har inte mött något av de bästa lagen de senaste matcherna och när man nu gör det så lär det bli tufft för laget.

Jag tror utan tvekan att Manchester United vinner den här matchen utan några större problem och man fortsätter jakten på serieledande Chelsea!

Dubbel:
Linköping-Timrå (Linköping vinner med 2 mål eller fler)
Watford – Scunthorpe (Watford vinner)
Odds: 3.06 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 2009-11-21  16.00

Linköping – Timrå
Läs analys ovan

Watford – Scunthorpe
Watford har i mina ögon en mycket fin form. Man har 3-1-1 på de fem senaste matcherna och då ska ni veta att man mött bra motstånd de senaste matcherna. Förlusten kom på bortaplan mot WBA där man förlorade med 5-0. Onödigt stora siffror… Senast körde man över Preston på hemmaplan och vann med 2-0. Watford är ett bra hemmalag har 3-3-2 som resultatrad. Man har vunnit de två senaste matcherna på hemmaplan då man slagit Sheff. W med 4-1 och Preston med 2-0. Nu väntar ett betydligt enklare motstånd än de lagen man nyligen krossat på hemmaplan.

Scunthorpe som nyligen var inne i en mycket bra trend spelar numera usel fotboll och man förlorar sina matcher stort. Man har tre raka förluster bakom sig och 1-9 i målskillnad på dessa 3 matcherna. Stort minus för Scunthorpe där. Scunthorpe är ett uselt bortalag som bara spelat in 4 poäng på 8 matcher. 1-1-6 är resultatraden och 7-20 i målskillnad. Riktigt uselt! Man har 4 raka förluster i ligan på bortaplan och har målskillnaden 3-11 på dessa matcher. Stort minus för Scunthorpe även här.

Lagen har mötts två gånger tidigare på Watfords hemmaplan och det har slutat med varsin seger för lagen. Watford vann med 1-0 här ifjol då lagen mötets i FA-cupen.

Watford saknar fortfarande målvakten Lee men reserven har gjort ett bra jobb i målet den senaste tiden och den här skadan oroar inte mig. Man får även klara sig utan DeMeri och Jenkins idag.
Scunthorpe får tillbaka anfallaren Hooper och mittfältaren Wright här. Dom båda har varit sjuka och kan vara något ostabila men dom spelar troligen från start. Stort minus för laget är att målvakten Joe Murphy är avstängd och den unge Josh Lillis får ta över ansvaret i målet.

Scunthorpe är precis hopplösa på bortaplan och jag tror man åker på stryk här idag. Watford har gjort det mycket bra på hemmaplan den senaste tiden. Man är i bra form och ettan känns säker!