Idag har vi ett tråkigt utbud och det finns inte mycket att spela på. Jag har dock hittat en fotbollsmatch som jag fastnat för och hemmalaget i den här matchen ska ha mycket god chans att vinna till ett bra odds!

Odense – Ålborg
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp: 2009-11-02  19.00

Motivering:
Odense går riktigt bra i ligan nu och man placerar sig på en 3e plats i tabellen. Man har samma poäng som ettan Köpenhamn och tvåan Esbjerg så i själva verket så ligger man delad etta. Man har på 13 matcher bara en förlust och det är man ensamma om i ligan. Det är framförallt hemmaspelet som har funkat perfekt för Odense. Man har 5 segrar och en oavgjord match på hemmaplan och det är bara Köpenhamn som lyckats få med sig poäng från Odense. Odense har på dessa 6 matcher bara släppt in 3 mål. Formen är även väldigt bra för laget som har 6 raka utan förlust nu. Man har haft två raka möten med jumbon Randers nu och det har slutat med seger i cupen med 1-2 och oavgjort i ligan. Båda matcherna spelades på bortaplan där laget inte är lika starka som på hemmaplan. Det lär finnas revanschlusta hos Odense ikväll!

Ålborg är inte lika starka i år som förra året. Man spelar ofta jämna matcher men man saknar riktigt matchvinnare i laget och därför slutar det alltsom oftast med oavgjort eller förlust. Man ligger på en 7e plats i tabellen och hela 9 poäng bakom Odense. Formen är helt diffus då man har 5 raka utan seger nu, 4 av dessa 5 matcher har slutat med förlust. Det krävs en rejäl uppryckning i laget om man ska ha med toppen att göra i år. Laget åkte nyligen ur cupen efter en katastrof insats mot Hobro på bortaplan. Hobro ligger i den danska andra divisionen.

Ålborg saknar Anders Due, Michael Jakobsen, Daniel Fredheim Holm, Thomas Gaardsøe och Jens-Kristian Sørensen som alla är skadade.

Lagen möttes på Odenses hemmaplan i början av Oktober och då vann Odense med 2-1 och då var Ålborg i helt okej form. Nu är laget helt ur form och då blir det tufft att återigen möta Odense på bortaplan. Odense har betydligt fler matchvinnare i laget än Ålborg och jag bugar och bockar för 1.70 på Odense som ska ha riktigt bra vinstchans ikväll!