United vann igår men tyvärr inte med 2 mål som man kanske borde ha gjort. Idag tar vi nya tag och jag har hittat ett intressant spel från Ryssland.

CSKA Moskva – Sibir Novosibirsk
Mitt tips: CSKA Mosvka -2 (Asian Handicap)
Odds: 2.20 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

CSKA vann enkelt bortamatchen i Europa League mot Belgiska Lausanne. Man behövde knappast förta sig i den matchen så det lär inte finnas några trötta ben till den här matchen inte. Formen är annars på topp för CSKA som visserligen förlorade senast i derbyt mot Lokomotiv. Idag är man ute efter revansch och mot seriens sämsta lag ska de chanserna vara mycket goda. Man har vunnit de tre senaste matcherna på sin hemmaplan med 4-0, 4-0 och 2-1. Nu är det dags för en överkörning igen.

Sibir ligger sist i tabellen och har 4 poäng upp till de som ligger näst sist. Som ni förstår så är Sibir ruskigt dåliga och det mesta lutar åt att laget åker ur högsta ligan den här säsongen. Formen är usel då man åkt på stryk i 5 av de 6 senaste matcherna. Men det som gör det här spelet så spelvärt är Sibirs spel på bortaplan som är under all kritik. Man spelar helt otrolig dålig fotboll och man spelar helt utan självförtroende och lagets usla formrad 0-1-8 talar sitt tydliga språk. Man har dessutom en kass målskillnad på 10-22 och när man nu möter ett topplag som dessutom har en sylvass offensiv så anser jag det här spelet mycket spelvärt!

CSKA har en oehört vass offensiv och det är inte helt oväntat CSKA som har gjort flest mål i den Ryska högstaligan den här säsongen. Man har dessutom släppt in tredje minst mål av alla lagen och det gör att man innehar tredjeplatsen i tabellen. Man har tre matcher mindre spelade än andra placerade Rubin Kazan och vid en seger här återstår bara 4 poäng upp. Man lär fixa segern här och jag tror på målkalas!