Idag är oddset listan väldigt tunn men trots det har jag hittat ett bra spel. Häng på!Örgryte – Jönköping Södra
Mitt tips: Örgryte -1
Odds: 2.80 @ Bwin
Insats: 4/10
Spelstopp: 19.00

Lagen möttes i förra omgången och då vann ÖIS klart med 2-0 på bortaplan. Nu är det hemmaplan som gäller och man ska ha en mycket god chans att återigen köra över Jönköping.

ÖIS har en fin form med två raka storsegrar mot tuffa motstånd och därinnan 4 raka utan förlust.. Nu har man dessutom fått igång målskyttet och då blir laget verkligen att räkna med. Det är mycket tack vare de vassa anfallarna Anklev och Alvaro Santos som laget har kommit igång igen. De båda har gjort 6 mål vardera och delar nu den interna skytteligan. Jag tror spelarna fixar segern även idag och ett målskyttespel kan vara på sina plats på någon av spelarna.

Jönköping gjorde en dålig match senast och man måste höja sig massor för att ha en chans här. Det kommer bli en tuff match och om laget inte är med från början så är det tack och hej för då vinner ÖIS med fler bollar än 2 vill jag lova.

ÖIS saknar Valter Tomaz Jr, Nicklas Elving, Markus Anderberg och Alex Perreira som alla är skadade. Jönköping saknar Fredrik Fendrich som är avstängd och Jukka Sousa som är skadad.