Idag bjuder jag på ett spel från VM i ishockey. Det känns som ett mycket spelvärt odds på ett lag som ska ha goda chanser att avancera.


Ryssland – Kanada
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds:  2.10 @ Digibet
Insats: 6/10
Spelstopp:
20.15

Ryssarna ser helt klart starkast ut av alla lagen i VM och man har vunnit samtliga 6 matcher man spelat än så länge. Tänk även på att i gruppspelet brukar spelarna inte gå för fullt då man i princip redan är klart för avancemang. Nu lär spelarna tagga till ännu mer och då får Kanada det jobbigt. Ryssarna har 11-1 i målskillnad på de två senaste matcherna mot Finland och succé laget Danmark. Starka resultat för Ryssarna som gjort strålande matcher än så länge.

Kanada har sett något mer skakigt ut och faktum är att man kommer från två raka förluster mot Sverige och Tjeckien. Man har märkligt svårt att producera framåt och det märks tydligt att det inte är några världsstjärnor med i laget. Man har även sett något darriga ut bakåt och då kan det bli jobbigt att möta Ryssarna som producerar mängder med mål.

Ryssarna har spelare som Kovalchuk, Malkin, Ovechkin, Semin, Gonchar och Fedorov. Detta är spelare som var med i OS senast och förlorade mot just Kanada. Räkna med revanschlusta hos dessa spelarna. Kanada har bara en enda spelare med i truppen från den OS matchen. Då förstår ni skillnaden på lagen. Nej, Ryssarna ställer upp med ett lag fullt med superstjärnor och ställs här mot Kanadas ”b-lag” och då ska man bara vinna!