Idag har jag hittat ett bra överspel i en av matcherna i Premier League. Det är två lag som har flertalet målrika matcher bakom sig som drabbar samman och överspelet lockar verkligen.


Everton – Bolton
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.10 @ Pinnacle
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.00

Det här känns lite som en statistikrek då jag bygger spelet mycket kring vad lagen åtstadkommit den senaste tiden. Everton är uppe i 7 raka matcher där matcherna slutat med över 2.5 mål. På hemmaplan har man dessutom väldigt lätt för att hitta målet. Man har gjort 2 mål eller fler i 8 av lagets senaste 9 matcher på hemmaplan och man har målskillnaden 28-18 på de 15 matcher man spelat.

Bolton visade gryende form senast då man besegrade Wigan på hemmaplan med 4-0. Man är dessutom uppe i 4 raka matcher på bortaplan där det har slutat med över 2.5 mål i. Man är ett relativt svagt lag på bortaplan och målskillnaden 14-31 på 15 matcher imponerar inte. Mycket troligt att man lyckas få in ett mål i den här matchen och då jag tror att Everton vinner matchen så lär Everton göra 2 mål eller fler idag.

Båda lagen har spelat över 2.5 mål i fler än hälften av sina matcher den här säsongen vilket verkligen talar för det här överspelet. Antingen väljer man överspelet eller så kan jag rekommendera ettan i matchen då Everton vid normala stunder ska vara ett bättre lag här.