Som vanligt finns det mycket att spela på när det är lördag. Jag har fastnat lite för en kvällsmatch med ett spelvärt odds. Hemmalaget är obesegrat och idag möter man ett lag som den senaste tiden haft problem på bortaplan. Häng på!


Mallorca - Sevilla
Mitt tips: 1
Odds: 2.55 @ Svenskaspel
Insats: 5/10
Spelstopp: 22.00

Mallorca har 10 raka segrar i La Liga nu och det innebär att laget inte har tappat en enda poäng på hemmaplan den här säsongen. Lägg därtill den mycket fina målskillnaden 25-3 som Mallorca har. Man är lite som dag och natt på hemma respektive bortaplan. Hemma på semesterön vinner man mot alla lag medan man får problem så fort man ska in till fastlandet. Nu spelar man hemma på Mallorca igen och då är segerchansen återigen mycket bra.

Sevilla är svårbedömda och dom är lite som Mallorca när jag skrev om att de spelar som dag och natt på hemma respektive bortaplan. Man har 5-0-5 på bortaplan den här säsongen. Men formen pekar nedåt då man har tre raka förluster på bortaplan och det är lite därför jag finner ett helt okej spelvärde i ettan idag. Sevilla är liksom Mallorca ett topplag så räkna med en jämn och tuff match, jag tror och hoppas att Mallorca drar det längsta strået. Den här matchen är inte säker på något sätt och vis men det finns spelvärde i ettan. 

Mallorca har inga nya skador att rapportera om.
Sevilla saknar Kanouté, Squillaci och Konko inför kvällens match.