Idag finns det ett helt okej utbud av spel men jag har bara fastnat riktigt för ett av spelen.

Newcastle – Sheffield Wednesday
Mitt tips: 1 / (hcp 0-1) 1
Insats: 8/10 / 6/10
Odds: 1.75 @ Expekt / 3.00 @ Expekt
Spelstopp: 2009-08-19 20:45

Dessa odds, framför allt handciap oddset kommer säkerligen att sänkas under dagen så spela på dem så tidigt som möjligt.

Båda lagen har spelat två matcher vardera och båda lagen är obesegrade. Newcastle som åkte ur Premier League förra säsongen kryssade i premiären i den svåra borta matchen mot WBA för att sedan slå topptippade Reading hemma senast med 3-0. Man har inlett på ett bra sätt och spelet ser bra ut för Newcasle som totalt dominerade matchen mot Reading senast.

Sheffield W som kommer på besök har haft det något jobbigare i inledningen så här långt där man kryssat mot två betrodda bottenlag. I premiären kryssade man hemma mot Barnsley 2-2 för att sedan spela 1-1 senast borta mot Peterbrough som är nykomlingar i serien. Peterbrough låg närmast segern och Sheffield Wednesday ska vara nöjda med poängen i den matchen. Noterbart är att Sheffield Wednesday har haft ledningen i båda matcherna (2-0 mot Barnsley och 0-1 mot Peterbrough) för att sedan tappa till ett oavgjort resultat i båda matcherna, det tyder på dålig disciplin i laget.

Nu väntar ett betydligt tuffare motstånd för Sheffield W där halva motståndets laget består av spelare med Premier League klass och erfarenhet av högsta divisionen. Det lär inte bli lättare att möta Newcastle i högform än vad det var borta mot Peterbrough. Det här tar Newcastle enkelt! 

Newcastle har forwarden Shola Ameobi i toppform då han gjorde alla tre målen senast mot Reading och fick stående ovationer när han byttes ut i slutet av matchen.

Newcastle har frågetecken på mittfältarna Nicky Butt och Joey Barton, de båda testar sent. Man har dock värvat in Danny Simpson från Manchester United och det är inte omöjligt att han får debutera redan ikväll.

Sheffield Wednesday har frågetecken för viktige strikern Francis Jeffers. Akpo Sodje och Leon Clarke missar båda matchen p.g.a skador.