Idag har jag hittat ett bra spel från svenska cupen i fotboll. Borta laget kommer till spel med bästa tänkbara startelva, en start elva som spelare i toppen av Allsvenskan. Häng på!


Degerfors – Elfsborg
Mitt tips: Handicp (1-0) 2
Odds: 2.17 @ Betsafe
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

Degerfors har inlett säsongen ojämnt. Man ligger på en åttonde plats i tabellen för tillfället. Man är ojämna då man blandar och ger i matcherna. Den ojämnheten håller inte när ett av Allsvenskans bästa lag kommer till spel. På hemmaplan har dock Degerfors sett något starkare ut än på bortaplan men det går inte att undgå att det är stor klasskillnad på de lag man har slagit hittills och det laget man möter ikväll.

Elfsborg har i mina ögon inte gjort många dåliga matcher den här säsongen. Man är oftast bästa laget i matcherna men då man har svårt att peta in bollen vinner man inte alla matcher. Nu verkar man dock ha hittat sin effektivitet igen då man har 6-0 i målskillnad på de två senaste matcherna. Man har spelat grym fotboll den senaste tiden och det ska bli mycket till för att Degerfors ska ha en chans här.

Elfsborgs tränare Magnus Haglund avviserade idag i lokala medier att man ställer upp med bästa tänkbara startelva för att vinna matchen. Det räcker för mig och Betsafe ger oss ett fint handicap odds att spela på. Även om taggningen inte är på topp på samtliga Elfsborgs spelare så håller man minst en klass högre än samtliga Degerfors spelare gör. Tvåan spelas direkt!