AIK vann enkelt mot Falun igår och idag har jag hittat två nya spännande spel från Innebandy slutspelet. Häng på!

Warberg – Helsingborg
Mitt tips: Handicap (0-2) 1
Odds: 1.90 @ Nordicbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.15

Det är tredje matchen i den här slutspelsomgången och det står inte helt oväntat 2-0 i matcher till Warberg. Första matchen vann Warberg enkelt på hemmaplan då man vann med hela 8-4. Bortamatchen därefter blev tuffare då man länge såg ut att gå mot förlust men Warberg lyckades kvittera i slutsekundrarna av matchen och sedan vann man straffarna och därmed har vi ställningen 2-0 i matcher för Warberg.

Warberg är ett par klasser starkare än Helsingborg och det har synts i matcherna man spelat. Helsingborg krigar och krigar medan Warberg är ett lite mer spelande lag som är otroligt skickliga i offensiva zon. Man har en sylvass duo med Magnus Svensson och Johan Andersson som tillsammans med Martin Emanuelsson gör många poäng för Warberg. Men den bäste poängplockaren hittills är något oväntat Kimmo Eskelinen som vart inblandad i 9 av lagets 15 mål i de två slutspelsmatcher man spelat. Det är mycket tack vare det otroligt vassa skottet han besitter.

Helsingborg har inte haft det lätt mot Warberg de senaste åren. Man är uppe i 5 raka förluster på Warbergs hemmaplan och det mesta talar för att man får inkassera den 6e raka förlusten här. Vid seger för Warberg ikväll så avancerar laget till semifinal.

Det känns extra bra att använda mig av handicap idag då det här kan bli den sista matchen som spelas i den här slutspelsomgången för dessa lagen. Det är lätt hänt att Helsingborgsspelarna ger upp vid ett underläge och då kan det rinna iväg för Warberg och då är 1.90 ett mycket fint odds i mina ögon!