Jag är nyligen hemkommen från arbetet så därför kommer denna rek ganska sent. Hoppas att någon hinner snappa upp den. Det spelas fotboll i Premier League ikväll och jag tar ställning till ett av lagen som jag anser ska vinna den här matchen utan problem. 


Fulham – Hull
Mitt tips: 1
Odds: 1.70 @ Betsson
Insats: 7/10
Spelstopp: 2009-10-19   21.00
 

Nu är det dags för Fulham att få utdelning. Man har gjort flera bra matcher utan att få med sig alla poängen. Senast mötte man West Ham på bortaplan och den slutade 2-2 efter att West Ham kvitterat på tilläggstid. Snöpligt för Fulham som lär komma taggade till den här matchen istället. På hemmaplan har man en seger och två förluster i ligan och trots detta tycker jag att man har gjort det bra. Förlusterna har kommit mot Chelsea och Arsenal i två London derbyn så det är inte mycket att snacka om men hur som helst så gjorde man två bra matcher här. Nu väntar ett betydligt sämre motstånd och då ska det bli seger!

Hull som kommer på besök är i mina ögon riktigt usla! Visst man vann senast på hemmaplan mot Wigan men före det så hade man 4 raka förluster och det håller inte. På de två senaste bortamatcherna har man släppt in 10 mål och bara gjort 2 framåt. Man har mötte Liverpool och Sunderland som är bra lag men är det någon ursäkt för att förlora med 6-1 och 4-1? Nej knappast. Nu ställs man återigen inför en tuff bortamatch. 

Båda lagen har inlett dåligt och dom ligger på nedre halvan av tabellen. Fulham hör i mina ögon inte hemma här och vid vinst här avancerar man 4 placeringar uppåt och det tror jag man gör. Fulham firar 130 år ikväll och det kommer ske festligheter före och efter matchen vilket kommer trigga igång både spelare och framförallt fansen. Den här matchen förlorar inte Fulham!

Frånvaro mässigt är Simon Davies tveksam till spel för Fulham, han kommer troligen börja matchen på bänken. Tillbaka i truppen är Damien Duff som troligen går direkt in i laget igen. Saknas till den här matchen gör avstängde Kagisho Dikgacoi. 

Hos Hull saknas Richard Garcia och åldersmannen Ian Ashbee som båda är skadade. Tveksamma till start är Liam Cooper och Anthony Gardner. Man får dock tillbaka en oerhört viktig spelare i Jimmy Bullard. Jimmy kom från Fulham förra säsongen men skadade sig ganska omgående och har varit borta i 9 månader nu. Mest troligt är att han börjar på bänken här.

Fulham är normalt hemmastarka och nu är det dags att man får utdelning. Hul har inlett uselt och är oerhört dåliga på bortaplan och man lär få det tufft här. Fulhams tränare Roy Hodgson älskar matcher av denna typen och han är mer kunnig än Hulls manager så även det talar till Fulhams fördel. Fulham har en bra uppgift framför sig här och man måste vinna matcher som denna om man ska hamna på den övre halvan. Etta!