Ikväll bjuder jag på en bra dubbel med två starka hemmalag. Båda lagen ska ha mycket god vinstchans och dubbeln betalar 2.40 i odds. Häng på!


Dubbel:
Charlton Hartlepool
(Charlton vinner)
Huddersfield – Bristol Rovers (Huddersfield vinner)
Odds: 2.40 @ Expekt
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.45


Charlton – Hartlepool
Charlton gör det bra varje match. Man är obesegrade på hemmaplan då man har statistiken 8-4-0 och 28-14 i målskillnad. Jag tror knappast att Hartlepool är tillräckligt starka för att rubba nollan som Charlton har på hemmaplan. Formen är på topp för Charlton som har 10 raka matcher utan förlust bakom sig. Man spelar i toppen och varje match är viktig för att ha chans till uppflyttning. En match som denna ska man vinna av bara farten.

Hartlepool är nu uppe i 5 raka utan seger på bortaplan, faktum är att man har hela 4 raka raka förluster bakom sig nu på bortaplan. Senast man vann var den 17e Oktober och det känns som evigheter sedan. Formen pekar nedåt då man senast fick stryk på hemmaplan med hela 0-5 mot MK Dons. Nu möter man tuffare motstånd och då ska man inte ha en chans!

Charlton får tillbaka Dean Sinclair från avstäning här men samtidigt så är Sam Sodje fortfarande avstängd. Men ett litet plus för Dean Sinclair.
Hartlepool saknar sin viktige back Peter Hartley som är avstängd samtidigt som man har James Brown skadad.


Huddersfield – Bristol Rovers
Huddersfield är liksom Charlton väldigt starka på hemmaplan. Man har 10-3-0 och fantastiska 36-9 i målskillnad. Idag ställs man mot ett Bristol Rovers som är inte på något sätt är usla men som tyvärr har formen pekande spikrakt nedåt. Bristol har 7 raka förluster på bortaplan och pinsamma målskillnaden 5-18 i målskillnad. Man har tre raka matcher utan att ha gjort något mål på bortaplan och när man nu möter ett ruskigt försvarsstakrt Huddersfield som dessutom är starka offensivt så kommer man få det jobbigt.

Inget av lagen saknar några spelare till dagens match. Lagen har mött varandra 3 gånger under 2000-talet på Huddersfields hemmaplan och det har slutat med 2 segrar för Huddersfield och 1 match har slutat oavgjort. jag har mycket svårt att se hur Huddersfield inte kan vinna den här matchen.