Gårdagen gick helt okej då Newcastle vann och Gais-Djugården slutade under 2.5 mål till oddset 3 gånger pengarna. Grattis till er som ryggade. Idag är utbudet inget roligt alls men jag väljer ändå att spela stenhårt på Irländska ligan. Jag spelar två topplag mot två kapacitetsmässigt sämre lag.

Derry – Galway United
Mitt tips: 1
Spelstopp: 2009-09-01 20:45

Derry har tre raka segrar nu och 6-0 i målskillnad på dessa tre. Man är inne i en bra trend och man spelar rolig och anfallsglad fotboll. Nu möter man ett Galway United som ligger 16 poäng bakom Derry i serien. Det är 3-4 lag i den Irländska ligan som har en högre nivå än övriga lag i serien och Derry på tredjeplats i ligan är ett av dessa lag. På hemmaplan är Derry starka och man har 6-3-3 på 12 matcher. Man har en förlust på de senaste 7 matcherna på hemmaplan och det finns inte mycket som tyder på att det inte blir en ny seger för Derry ikväll.
Galway som kommer på besök har tre raka förluster och 0-8 i målskillnad på dessa tre. Man spelar usel fotboll och har inte ens vart nära seger på dessa tre matcherna. Man är dock ett helt okej bortalag men de poäng man tagit på bortaplan har varit mot lag som inte håller särskillt hög nivå och nu möter man ett starkt Derry och då blir det tufft.

Derry har två spelare som kommer att testa sent men det mesta talar för att de kommer att spela matchen medan Galway United kommer till spel utan två ordinarie spelare. Ettan spelas…

Sligo Rovers – Bohemians
Mitt tips: 2
Spelstopp: 2009-09-01 20:45

Här är det toppen mot botten. Sligo Rovers ligger näst sist i serien med endast 22 poäng inspelade medan Bohemians ligger etta i tabellen med 55 poäng inspelade. Det råder klass skillnad lagen emellan och den här matchen vinner Bohemians 9 gånger av 10.

Sligo Rovers har 4 matcher utan seger nu varav två av dessa har slutat oavgjort. Man kryssade senast mot Bray Wanderers som ligger sist i tabellen och man gjorde en dåligt match så man ska vara nöjda med poängen. Man är näst sämsta hemmalaget i serien och resultatraden 3-3-7 imponerar inte och när man nu ställs mot Bohemians som är seriens näst bästa bortalag så lär det knappast bli någon lätt match.
Bohemians i sin tur är inne i en suverän form med 10 matcher utan förlust och man leder ligan. Tvåan ligger 4 poäng bakom och har en match mer spelad. Vid seger här så ligger guldet mycket nära Bohemians. Man har imponerande bortaraden 7-2-3 och 4 matcher utan förlust på bortaplan nu. Man har heller inte släppt in mål på de tre senaste matcherna och det ser bra ut för Bohemians inför bortamötet mot Sligo Rovers.

Sligo Rovers dras med skador på viktiga spelare och det bäddar ännu mer för en seger för Bohemians som är nästintill skadefria.

Mina förslag på dubblar:

Derry – Galway United 1
Sligo Rovers – Bohemians 2
Insats: 5/5
Odds: 2.24 @ Expekt

Halvtidsresultat:
Derry – Galway United 1
Sligo Rovers – Bohemians 2
Insats: 3/5
Odds: 4.43 @ Betsson

Handicap:
Derry – Galway United (0-1) 1
Sligo Rovers – Bohemians (1-0) 2
Insats: 2/5
Odds: 5.95 @ Betsson