Idag hämtar vi ett spel från Championship i England. Hemmalaget ska ha god chans till seger och vi får 2.25 för det! Häng på!


Barnsley – Derby
Mitt tips: 1
Odds: 2.25 @ Boylesports
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Barnsley har inlett säsongen väldigt ojämnt. Man är hur starka som helst på hemmaplan medan man ser svaga ut på bortaplan. I senaste matchen förlorade man rättvist på bortaplan mot Norwich med 2-1 trots att man hade ledning med 1-0 i halvtid. Den insatsen får ses om okej men nu är det återigen dags för hemmaplan och här har Barnsley vunnit sina samtliga 3 matcher man spelat den här säsongen och målskillnaden skrivs till fina 8-2. I senaste hemmamatchen krossade man Leeds med hela 5-2 och det var ett rejält styrkebesked.

Derby som kommer på besök har det jobbigt. Man har 1-1-4 som resultatrad på de 6 inledande matcherna den här säsongen och det är knappast vad man räknat med men faktum är att man verkar inte vara bättre än så. I senaste matchen fick man rättvist stryk på hemmaplan mot Sheffield United med 0-1. Sheffield dominerade genom hela matchen och siffrorna borde ha blivit större än så här. Derby såg ruskigt bleka ut och man såg inte motiverade ut. Det var massor av felpass, långbollar som slogs fel och usel fantasi i löpningarna i offensiven. Ingenting stämde och det präglar lite Derbys inledning den här säsongen. Det krävs en rejäl uppryckning från deras sida men jag tror knappast den kommer i den här matchen redan.

Båda lagen kan ställa upp med bästa tänkbara startelva.