Gårdagen slutade med succe, 2 av 2 satt då Zenit vann som väntat. Idag bjuder jag på ett nytt spel och har hittat ett spelvärt överspel i en av Champions League matcherna där oddsen ligger runt 2.25-2.35. Häng med!


Braga – Sevilla
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 2.35 @ Betsafe
Insats: 5/10
Spelstopp: 20.45

Braga har sett starka ut offensivt den senaste tiden då man först körde över Celtic med hela 3-0 på sin hemmaplan för att sedan köra över nykomlingarna Portimonense i ligan med 3-1. Något som sett mindre bra ut är lagets defensiv som varit svajig. Hemmamatchen mot Celtic var klockren men när sedan begav sig till Skottland för returen var den allt annat än bra och man förlorade med 2-1. I premiären mot Portimonense så var inte heller då defensiven särskillt bra och nu möter man ett stenhårt motstånd och är lite ”underdogs” och då måste defensiven fungera klockrent, något som jag inte tror den kommer göra. Braga måste hur som helst framåt i den här matchen och det kan öppna för Sevillas vassa kontringsspelare och då kan det bli många mål i den här matchen.

Sevilla visade vilket starkt lag man är då man vann även Barcelona i den Spanska supercupen med hela 3-1 efter att man legat under med 0-1. Man vände matchen med 3 mål på 30 minuter och har man den effektiviteten med sig idag så är det här överspelet stenklart! Sevilla är dock något ojämna i sina prestationer och även om laget har en urstark offensiv så kan defensiven ibland svikta.

Braga saknar ett par viktiga spelare till den här matchen, framförallt defensivt. Man har målvakten Quim, försvararen Léo Fortunato och mittfältaren Mossoró på skadelistan inför den här matchen och det kan betyda en något försvagad defensiv hos Portugiserna:
Sevilla saknar skadade Abdoulay Konko, Tiberio Guarente och Ivica Dragutinović. Positivt för laget är dock att Lautaro Acosta och Navarro återigen kan spela efter att ha varit skadade senast mot Barcelona i den spanska supercupen.

För att summera lite så handlar det om två lag med starka offensiver. Braga trivs enormt bra på sin hemmaplan och man har absolut kapacitet att ställa till det för Sevilla här. Sevilla har ett starkt lag där offensiven är ruskigt giftig och det kan bli svårt för Bragas defensiv att stå emot den när de kommer med full fart. Lagens defensiver är inte klockrena och det kan öppna upp den här matchen enormt och vi kan få se ett målkalas och får vi 2.35 i odds på det så känns det rent idiotiskt att inte testa oddset.