Gårdagens spel satt fint och idag har jag hittat ett nytt bra spel i mina ögon. Spelet är taget ifrån slutspelet för herrar i Innebandy. Häng på!

AIK – Falun
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.65 @ Nordicbet
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.00

Det här är match tre av fem i slutspelet. Det står 1-1 i matcher än så länge. AIK är helt klart det bättre laget i den här slutspelsserien och det ska bli mycket till för att Falun ska slå ut AIK. Båda matcherna har hittills varit jämna historier och det mesta talar för att det blir det idag igen. Men jag tror annat, jag  tror att AIK har fler spelare som är matchvinnare än Falun och om man ser till de två senaste matcherna så ser det ut som att AIK har betydligt mer att ge medan Falun ger allt. Om AIK växlar upp någon nivå så kör man över Falun här ikväll.

Det blir alltid tuffa matcher när dessa lagen möts. Massor av hårda tacklingar och ofta många utvisnignar och om bara AIK spelarna spelar förnuftigt så kommer Faluns spelare att ge vika för det är aldrig lätt att spela på bortplan med både publik, motstånd och känslan av att domaren gör som publiken vill.

Min känsla är att AIK har fler vinnarskallar i sitt lag och man har sina absolut viktigaste spelare i högform vilket verkligen talar för mitt spel idag. På hemmaplan är man dessutom ruskigt starka och det är inte många lag som har tagit poäng här. Lagen har mött varandra 8 gånger sedan 2006 på AIKs hemmaplan och det har slutat med 6 segrar för AIK och bara 2 för Falun.