Ny månad och nya möjligheter. Idag bjuder jag på ett mycket spelvärt spel från Ukraina. Häng på!

Dnipro – Obolon
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.91 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 17.00

Här ska det vara klasskillnad mellan lagen. Dnipro slutade förra året på fjärde plats i tabellen medan Obolon slutade på 11e plats. Dnipro visade prov på väldigt stark hemmastyrka förra säsongen då man slutade med resultatraden 10-4-1 och 32-13 i målskillnad. Obolon var usla på bortplan och fick pinsamma resultatraden 3-1-11 och 10-33 i målskillnad.

Dnipro är nu uppe i 3 raka segrar i ligan och hela 8-1 i målskillnad. Man är normalt väldigt hemmastarka och 2 av de 3 matcherna man spelat har varit på hemmaplan. Nu möter man något enklare motstånd och då ska segerchansen återigen vara mycket god. Dnipro gjorde även en stark insats i Europa League i veckan. Man förlorade visserligen med 2-1 efter att ha fått två straffar emot sig som motståndarna tog tillvara på. Man förde spelet genom hela matchen och skapade massor men hade svårt att få in bollen.

Obolon överraskade alla genom att kryssa hemma mot Dynamo Kiev i premiären efter att ha kvitterat på tilläggstid. Efter det har man kommit ner på jorden igen och har nu två raka förluster med 0-1 och 0-3 mot motstånd som normalt sett är sämre än dagens motståndare Dnipro.

När lagen möttes föregående säsong vann Dnipro på hemmaplan med 2-0. Repris nu?