Idag har jag hittat ett klockrent spel som förhoppningsvis ska ge lite extra pengar i kassan inför helgen. Det är toppen mot botten som gäller och det ska vara en enorm klasskillnad mellan dessa lagen!

Trabzonspor – Maniaspor
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.15 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.00

I princip allting talar för en hemma seger här och Trabzonspor bör vinna den här matchen med ett par bollar. Trabzonspor har inlett säsongen strålande och har 3 segrar och 1 oavgjord på de 4 inledande matcherna den här säsongen. På dessa 4 matcherna har man fina 11-3 i målskillnad. Maniaspor är raka motsatsen då de ligger sist i tabellen 4 förluster av 4 möjliga och målskillnaden skrivs till 4-11. Då förstår ni formskillnaden här och lagens senaste matcher speglar formen på ett mycket bra sätt. Trabzonspor körde över Sivasspor med hela 6-1 på hemmaplan medan Maniaspor fick stryk med 1-2 på sin hemmaplan.

Trabzonspor har en mycket vass offensiv med Teofilo Gutierrez i spetsen som bara öser in mål för tillfället. Jag är inte främmande för att han hänger två bollar och ser till att Trabzonspor sätter igång ett riktigt målfyrverkeri. Mot stackars Maniaspors vilsna defensiv så har jag svårt att se hur Trabzonspor inte gör minst 3 mål i den här matchen. Eftersom Maniaspor har en usel offensiv kontra Trabzonspor har en stark defensiv så tror jag knappast att Trabzonspor ska kunna missa att vinna den här matchen med ett par bollar.

Jag antar att många av er inte har riktig koll på en Turkiska fotbollen men ni känner säkerligen igen Trabzonspor då de skakade om storlaget Liverpool i Europa League för ett par veckor sedan. Man förlorade bortamatchen med 1-0 och sedan hade man länge ledningen med 1-0 på hemmaplan men under de sista 10 minutrarna gjorde Liverpool både 1-1 och 2-1 vilket innebar att Trabzonspor åkte ur. Men man märkte tydligt att det finns en enorm potential hos Trabzonspor!