Idag har jag hittat ett mycket bra spel i Europa League. Hemmalaget möter ett svagt motstånd och jag har saken klar för mig. Häng på!FC Zenit – Auxerre
Mitt tips: 1
Odds: 1.65 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.30

Mitt tips: FC Zenit håller nollan
Odds: 1.80 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.30

FC Zenit dominerar i den ryska ligan och man leder nu serien med 7 poäng före serietvåan. Man har ännu inte förlorat någon match den här säsongen och den imponerande resultatraden 12-4-0 säger väl sitt om lagets kapacitet i den Ryska ligan. Man har bara släppt in 7 må bakåt på dessa 16 matcherna och det talar väl sitt tydliga språk om att Zenit har en ruskigt stark defensiv. På hemmaplan trivs laget mycket bra och man är extremt svårslagna där. Jag tror knappast att Auxerre kan resa hela vägen från Frankrike och lyckas få med sig något mer än max en uddamålsförlust.

Auxerre slutade lite smått sensationellt på en tredje plats förra säsongen och det gav en plats i Champions League kvalet. Man har dock inlett den här säsongen tämligen svagt då man har två raka kryss i ligan mot nykomlingen Brest och Llorient. Under försäsongen gjorde man ett par svaga matcher då man bland annat förlorade mot Kaiserslautern. Nu ställs man mot oerhört tufft motstånd och jag kan inte se hur man ska kunna hota Zenit i Ryssland.

Auxerre spelar med en mycket defensiv taktik där man har ensamme anfallaren Jelen som gör ett stort jobb. Att laget spelar defensivt i kvällens match kan jag garantera, man kommer göra allt för att hålla ned siffrorna och försöka förstöra Zenits spel så gott det går. Jag tror dock inte det räcker utan Zenit gör minst ett mål framåt ikväll medan man med stor sannolikhet spikar igen bakåt för att få ett bra utgångsläge inför bortamatchen.