Idag har jag hittat ett spel i en lite udda liga, nämligen den Schweiziska högstaligan i Fotboll. Det här spelet känns mycket bra på förhand och jag går in tungt!

Grasshopper – Sion
Mitt tips: 1
Odds: 1.76 @ Digibet
Insats: 8/10
Spelstopp: 18.45

Det är klasskillnad mellan dessa lagen. Grasshopper har ett betydligt bättre lag att tillgå och det lär man visa i den här matchen. Grasshopper ligger på en fjärdeplats i tabellen och man har en ruskigt bra form bakom sig. Man har 6 segrar på de 7 senaste matcherna laget har spelat och det talar verkligen för Grasshopper idag. Lägg därtill 7 raka utan förlust på hemmaplan varav de 5 senaste hemmamatcherna har slutat med seger och målskillnaden på dessa 5 matcher är fenomenala 14-2. Man har fina 8-1-2 som resultatrad på hemmaplan och målskillnaden skrivs till fina 26-10. Riktigt bra och dagens motstånd skrämmer knappast.

Sion ligger 7a i tabellen och det mycket tack vare lagets usla spel på bortaplan. Resultatraden 2-3-6 på bortaplan är inget att skryta över och 7 raka utan seger på bortaplan talar verkligen för mitt spel idag. Man är uppe i 3 raka förluster på bortaplan varav två av dessa är mot betydligt sämre motstånd än Grasshopper.

Det mesta talar för Grasshopper idag och när jag ser statistiken mellan lagen så känns det här spelet ännu säkrare. Lagen har mött varandra 20 gånger på Grasshoppers hemmaplan sedan 1994 och det har slutat med 13 segrar för Grasshopper, 3 oavgjorda och bara 4 bortasegrar. Förra säsongen vann Grasshopper den här matchen med 3-1, repris nu?