Everton gjorde vad dom skulle igår och segern skrevs till 2-1. Idag har jag hittat ett nytt spel från den Holländska ligan. Häng på!

NEC – Willem II
Mitt tips: 1
Odds: 1.62 @ Bet365
Insats: 7/10
Spelstopp: 20.00

NEC har spelat upp sig rejält i ligan nu och man har 4 segrar på de 5 senaste matcherna man spelat. Lägg därtill en mycket stark insats i cupen då man kryssade borta mot självaste Ajax. Riktigt starkt och det märks att man har bra form för tillfället. Laget spelar med stort självfötroende och senast var det Breda som slogs tillbaka med 4-2 på hemmaplan. Laget var usla på hemmaplan tidigare men har spelat upp sig rejält även här då man nu kan ståta med 3 raka segrar. Före dessa tre matcher var man nära att klara oavgjort mot topplaget Twente men det misslyckades då Twente avgjorde med ett par minuter kvar av matchen. Nu väntar seriens sämsta bortalag och då ska segerchansen vara mycket bra!

Willem ligger näst sist i serien och man är rent ut sagt usla. På lagets 10 senaste matcher har man 8 förluster, 1 oavgjord och 1 seger. De två matcherna som man tagit poäng i är emot serie jumbon och det lagen som ligger före Willem i tabellen så dessa matcherna är bara att ta med en nypa salt. Som ni förstår så är Willem ruskigt usla och när man nu möter ett NEC i bra form så lär man få det svårt. Bortaspelet den här säsongen har dessutom varit riktigt uselt, sämst i serien är man då man har 1-0-10 som resultatrad och pinsamma 7-26 i målskillnad. Segern man har är givetvis tagen mot serie jumbon för det är det enda laget Willem har en chans emot.

NEC har dessutom en mycket trygg historia att luta sig emot inför den här matchen. Lagen har mött varandra 10 gånger under 2000-talet och det har slutat med 8 segrar för NEC, 1 oavgjord och 1 förlust. Målskillnaden på dessa 10 matcher är 19-3 till NEC. Faktum är att NEC har hållit nollan i 8 av dessa 10 matcher och det förvånar mig inte om man gör det idag igen. Ettan spelas alla dagar i veckan!