Viktoria Plzen satt klockrent då de vann med hela 7-0! Idag bjuder jag på ett nytt spel som jag tror mycket på. Spelet är taget från Europa League och det ska vara klasskillnad här!


Sevilla – Paris SG
Mitt tips: Sevilla -1 (Asian Handicap)
Odds: 2.00
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Sevilla som tungt missade Champions League gruppspelet får nu istället inrikta sig på Europa League istället. Man ska ha goda chanser att ta hem hela skiten om man bara spelar sin matcher taktiskt korrekt. Idag ställs man mot Paris SG som det vart stor turbulens kring den senaste tiden. Det har även varit lite psykningar inför den här drabbning då PSGs spelare var tvungna att träna hela sin träning på Sevillas hemmastadion med båda resultat tavlorna visande ”Sevilla 4-0 Paris SG”. Det var något som ogillades skarpt av PSGs president!

Det var en missräkning för Sevilla i söndags då man spelade 0-0 mot Deportivo i ligaspelet. Man ska dock veta att Sevilla gjorde en spelmässigt helt okej insats och man borde vunnit matchen. Den ineffektiviteten lägger vi bakom oss idag tar vi fram effektiviteten och då bör Sevilla fixa en enkel seger här. Sevilla kommer till spel med en stark trupp då Dabo och Cigarini är tillbaka i truppen. Saknas gör Escudé och Renato.

PSG har inlett säsongen sämre än förväntat och man ser ut att gå ytterligare en tung säsong till mötes då både de egna fansen och media ständigt klankar ned på klubben. Till den här matchen har tränaren Kombouaré avviserat att man tänker vila flera spelare inför den viktiga ligamatchen mot Rennes i helgen. Det står klart sedan tidigare att Bodmer, Ceará och Sessegnon alla missar matchen p.g.a. skador. Jag tror knappast PSG har den bredden på truppen att man kan rotera om i laget inför en match som denna. Det kommer bli tufft för PSG… 

Något som talar för Sevilla är värmen i Spanien. Enligt PSGs tränare så hade man 35 grader varmt under lagets träning i Sevilla igår och han sa att det märktes tydligt på spelarna att de inte trivs i värmen. Nu spelas matchen visserligen 21.00 på kvällen men varmt lär det fortfarande vara och det kommer bli tungt för PSG spelarna att stå emot Sevilla i 90 minuter!