Idag hämtar jag mitt spel från den Ryska högstaligan. Spelstoppet ligger på 14.15 så var ute i god tid!


FC Zenit – Amkar Perm
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.83 @ 888sport
Insats: 8/10
Spelstopp: 14.15

FC Zenit ska vara flera klasser bättre än Amkar Perm här. Zenit leder serien och man är helt överlägsna. På 21 omgångar har laget ännu inte förlorat, 16-5-0 har man som resultatrad och fina 40-10 i målskillnad. Man trivs extra bra på sin hemmaplan där man har 7-3-0 som resultatrad och 20-5 i målskillnad. Just målskillnaden gör att jag tror mycket på det här spelet, som ni ser så vinner laget ofta med 2 mål eller fler och det talar ju för mitt spel här!

Amkar Perm ligger i botten och kämpar för sin överlevnad men så länge man bara spelar bra på sin hemmaplan så funkar det inte. På bortaplan är laget uruselt och resultatraden 0-4-8 talar sitt tydliga språk. Man har blivit nollade i fyra av de sex senaste matcherna på bortaplan och man har bara bärjat en enda poäng på dessa 6 matcherna. När laget mötte serietvåan Rubin Kazan på bortaplan näst senast så hade Rubin lekstuga och jag tror på ett liknande scenario här idag. 3-0 slutade den matchen och det ska bli mycket till för att även den här matchen inte ska sluta på ett liknande sätt.

FC Zenit har en stekhet forward i Alexander Kerzhakov som öser in mål för tillfället. Inte bara i ligan utan även för Ryska landslaget gör han mål. I senaste matchen mot Makedonien på bortaplan stod han för matchens enda mål. Han har nu gjort 10 mål på sina 7 senaste matcher. Avgör han även den här matchen?