Gårdagen gick ju helt fantastiskt och allt satt! Idag tar vi nya tag och jag har ett fint spel på Dansk ishockey. Hur avslaget det än låter så ska den här matchen vara stensäker då det handlar om toppen mot botten och ett lag i högform mot ett som är helt utan form!


Fredrikshavn – Hvidovre
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Unibet
Insats: 7/10
Spelstopp: 2009-10-16  19.30

Fredrikshavn är otroligt hemmastarka och har inlett serien med två raka hemmasegrar och 9-1 i målskillnad. Då har man mött Herning som ligger på en 6e plats(av 10 lag) och Aab ishockey som ligger 4 i tabellen. Fredrikshavn placerar sig på en stabil tredjeplats. 

Motståndet Hvidovre ligger sist i serien med 5 raka förluster och 5-17 i målskillnad. Hvidovre har mött just Herning och Aab Ishockey i sina två senaste matcher och det slutade med två förluster och 0 gjorda mål. Då förstår ni att det ska vara skillnad här.

Fredriskhavn vann här förra säsongen med 7-0!

Fredrikshavn har alltså gjort 9 mål och släppt in 2 på sina två matcher. Hvidovre har bara gjort 5 mål på sina 5 matcher så här långt plus att man släpper in mycket. Det är som upplagt för ett Hcp spel på Fredrikshavn här. Man bör vinna matchen med 2 mål eller fler.