Två starka försvar drabbar samman i en VM-match under dagen. För mig är det här spelet självklart och jag går in tungt! Häng med!Italien – Paraguay
Mitt tips: Under 2.5 mål
Insats: 8/10
Odds: 1.55 @ Expekt
Spelstopp: 20.30

Det är två ruskigt starka försvar som drabbar samman här ikväll. Italien har spelare som Cannavaro, Zambrotta och Chiellini i backlinjen och dessa spelare lär bli en svår nöt för Paraguay att ta sig förbi. Paraguay har kanske inget namnkänt lag men man är väldigt samspelta och Italien har inte imponerat offensivt inför VM och jag har svårt att tro att det blir många mål i den här matchen med två starka försvar.

Paraguay gjorde ett strålande VM-kval och man hamnade på tredjeplats i kvalet men bara en poäng bakom Brasilien som vann VM-kvalet. Paraguay har som tradition ett strålande försvarsspel och det är tack vare det som laget tar sig vidare till samtliga stora turneringar. Man har dock en oförmåga att styra spelet i matcherna och men det gynnar nog bara laget i den här matchen. Man kommer låta Italien ha mestadels av bollen och sedan försöka utnyttja deras misstag för att kontra in något mål. Jag tror dock inte det kommer lyckas idag för Italienarna vet vad som gäller i mästerskap och man lär inte bjuda på något.

Italien saknar Pirlo ikväll och det är minus för Italiens offensiv och ett stort plus för mitt underspel. Italien kommer ha mycket boll men man möter en köttmur i Paraguays försvar och det kommer göra Italienarna frustrerade och därmed slutar matchen målsnålt. Bra dubbelvirke för den som vill spela på de två tidigare matcherna under dagen också!