Gårdagen slutade med ett stort plus för kassan! Båda spelen gick in utan några större bekymmer, gratulerar till er som ryggade. Idag har jag hittat ett nytt mycket spelvärt odds från Spanska La Liga.

Atletico Madrid – Barcelona
Mitt tips: Över 3.5 mål
Odds: 2.45 @ Betsson
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.00

Många av er har säkerligen fått upp ögonen för spel på den här matchen med tanke på Barcelonas prekära läge då de har massvis av spelare otillgängliga inför den här matchen. Dom flesta jag har pratat med tänker på bara på spelvärdet hos Atletico men vad de har glömt är över spelen som finns.

Atletico har fått igång sitt målskytte igen nu efter att man spelat tre raka matcher mot Racing Santander i ligan och cupen. Man har på dessa 3 matcher gjort 7 mål framåt vilket är ett stort plus för Atleticos del. Man har en mycket vass offensiv att tillgå samtidigt som det alltsom oftast är en hönsgård i försvaret. Det är något som talar för mitt spel idag då man möter oerhört spelskickliga Barcelona som har en av seriens starkaste offensiv.

Barcelona har gjort 52 mål på 21 matcher den här säsongen och det vittnar om lagets starka offensiv. Bortaspelet är inget undantag för Barcelona som gjort 24 mål framåt på de 11 bortamatcher man spelat den här säsongen. Det talar mycket för mitt spel idag då man möter ett lag vars defensiv kan vara ligans sämsta när de har en dålig dag.

Barcelona har som sagt stora problem inför den här matchen. Ytterbackarna Dani Alves och Eric Abidal är skadade och den suveräna mittbacken Gerard Pique är avstängd. Det är 3 spelare av den ordinarie 4-backslinjen. De spelare som ska täcka upp vid situationer som denna är Marquez och Chygryinskyi men är även dom är otillgänglia i dagens match p.g.a. avstängning och skada. Det sista alternativet man har är att sätta ned Yaya Toure men oturligt nog så är även han skadad idag och det gör att Barcelona har stora försvarsproblem inför matchen.

Något mer som även talar för spelet är de historiska matcherna mellan lagen. Det blir alltid en massa mål när dessa lagen möts. Av de 15 senaste matcherna på Atleticos hemmaplan så har 8 av dessa matcher slutat med över 3.5 mål. Faktum är att de 4 senaste matcherna mellan lagen har slutat med över 3.5 mål.