Idag hittar vi dagens bästa spel i Tjeckien. Häng på!

Viktoria Plzen – Usti Nad
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.82 @ Betsafe
Insats: 7/10
Spelstopp: 17.00

Viktoria har inlett säsongen strålande och man leder serien efter 7 omgångar. Man har vunnit 6 av dessa och spelat oavgjort den sista. Den oavgjorda matchen var mot topplaget Sigma Olomouc i premiäromgången och som ni då förstår så är Viktoria uppe i 6 raka segrar i ligaspelet. Nu möter man ett överkomligt motstånd och då måste segerchansen vara rikigt bra. Noterbart är även att Viktoria har vunnit 3 av de 4 senaste matcherna med 3 mål eller fler vilket verkligen talar för mitt spel idag!

Usti Nad som är nykomlingar i högsta divisionen har inlett säsongen något knackligt och befinner sig nu på tolfte plats av sexton lag vilket inte är särskilt imponerande. Man har tagit sina poäng mot sämre lag och när man mött topplag som Sigma Olomouc, Teplice och Mlada Boleslav så har man åkt på storstryk med 0-3, 0-2 och 0-2. Det ger en lite fingervisning om vad laget kan förvänta sig idag då man möter seriens formstarkaste lag.

Om du fortfarande tvekar på det här spelet så vill jag betona Viktoria hemmastyrka som är mycket bra! Förra säsongen förlorade man bara en enda hemmamatch och det är väl just det som kännetecknar Viktoria, laget är extremt hemmastarka. Förra säsongen kryssade man i många matcher men den här säsongen har man värvat smart och nu verkar maskineriet vara på topp och segrarna staplas. Den här säsongen har man inlett lika starkt och har 2 segrar och 1 oavgjord match mot tufft motstånd på sina tre inledande matcher. Jag kan inte se hur nykomlingen Usti Nad ska ha en chans här utan man lär få se sig överkörda när den här matchen är över!