Idag hämtar jag mitt spel från Söderettan och jag har saken klar för mig. Häng på!


Sylvia – Husqvarna
Mitt tips: Fulltid/Halvtid – 1/1
Odds: 2.75 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Mitt tips: Vinner första halvlek:  Sylvia
Odds: 2.30 @ Expekt
Insats: 5/10
Spelstopp: 19.00

Sylvia imponerar starkt i Söderettan och man leder serien med 5 poäng före Värnamo som ligger på andra plats. Sylvias form är minst sagt imponerande då man radat upp 7 raka segrar nu och trots att laget haft ett sommaruppehåll så sitter formen i då man körde över Torslanda nu i helgen på bortaplan med 3-1. Laget har bara förlorat en enda match den här säsongen och den förlusten kom emot Sleipner i derbyt.

Husqvarna gjorden en dålig vårsäsong men det var mycket tack vare lagets alla skador då man har en tunn trupp. Det har gjort att laget har tvingats ta in nya spelare i laget under sommaruppehållet och så här skriver man på sin hemsida: ”Bujar och Hökson har lämnat. Jeppe Svensson och Jesper Ritheim har anslutit från Södra. Michael Ibrahim har kommit från Råslätt och Michael Axelsson från Tenhult, Adnan Kahrimanovic från Limhamn och även Gabriel Valencia har anslutit.”

Som ni ser så är det en hel del nya spelare som har anslutit till truppen och många av dem har kommit inom de två senaste veckorna. Som ni säkerligen förstår så är det alltid svårt att spela ihop nya spelare och med tanke på den mängden spelare man tagit in så kommer det skifta oerhört i prestationerna inom den närmaste tiden. Laget krossade dock Västra Frölunda i ”höst premiären” med hela 5-1 efter en strålande insats. Det ska tilläggas att Västra Frölunda ligger bakom i Husqvarna i tabellen och är ett bottenlag så dra inga förhastade slutsatser om den insatsen. Nu ställs Husqvarna inför ett oerhört tufft prov och man bevisade tydligt redan under vårsäsongen vad man tycker om att spela på bortaplan. Man har resultatraden 1-1-5 och usla målskillnaden 7-16. Nu stöter man med största sannolikhet på alldeles för tufft motstånd och då åker man på stryk.