VM-finalen igår var precis lika jämn som jag trodde den skulle bli och krysset satt. Nu tar vi nya tag och jag har hittat ett mycket spelvärt spel ikväll.


Djurgården – Mallorca
Mitt tips: 2
Odds: 2.05 @ Betclic
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.00

Djurgården har stora bekymmer inför den här matchen och man vilar inte mindre än fem spelare p.g.a. lättare skador/sjukdomar. De spelare som ställs åt sidan är Johan Oremo, Kennedy Igboananike, Mattias Jonson, Kasper Hämäläinen och Sharbel Touma och som ni ser så är det starka namn. Man kommer att starta med flera nya spelare som kommer prövas inför Allsvenskan och därmed en startelva som knappast känner varandra särskillt väl när det blir allvar ute på planen. Tungt för DIF med andra ord men jag tror knappast att man har några segerambitioner här utan man ska spela matchen för att få bolltempo inför allsvenskans start kommande helg.

Mallorca kommer till Sverige under ledning av nye tränaren Laudrup som mer än gärna vill se en seger i sin första match.  Laget slutade på en femte plats i La Liga förra säsongen och som ni förstår så ska det vara en enorm klasskillnad här mellan lagen. Mallorca ställer bästa laget på benen, den ende som saknas är Webo som spelade i VM. DIF får det tungt och tvåan är mycket spelvärd!