VM är igång på allvar och visst njuter man. Idag inleds dagen med en mindre intressant match enligt många. Jag tar dock ställning här och har hittat ett dubbelvirke odds. Häng på!SydKorea – Grekland
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 1.52
Insats: 8/10
Spelstopp: 13.30

Det här är verkligen en av de mindre attraktiva matcherna under VM. Två lag som inte spelar den finaste fotbollen direkt drabbar samman idag. Det här känns som en match där båda lagen kommer inleda försiktigt och inget av lagen är något lag som fin lirar utan snarare tvärtom. SydKoreas spelare besitter en otrolig fysik och det känns som att spelarna kan springa hur mycket som helst i matcherna. Man får ofta jaga boll men idag möter man ett Grekland som troligen är det mest defensiva lag årets VM har. Det kommer bli en match med mycket krig och slit.

Grekland har på senare år blivit ”kända” för att spela ett disciplinerat defensivt spel där man satsar på kontringar och fasta situationer. Man möter idag ett Sydkorea som inte skrämmer direkt och i mina ögon är det två lag som är usla offensivt som drabbar samman. Inget av lagen har någon speciellt namnkänd spelare i anfallet och det mesta talar för en målsnål match idag.

Oddset är väldigt lågt men helt klart värt att ta med i en dubbel/trippel. Det här kommer bli en match där lagen känner på varandra länge och inget av lagen kommer våga gå för offensivt för man är för rädda att förlora. Grekernas tränare Rehagel är nöjd så länge Grekerna håller nollan och 0-0 är inte långt borta.