Det finns ett enormt utbud av matcher idag där de flesta är från engelska Carling Cup. Jag gillar cuper då många nya yngre förmågor får chansen att lira och visa upp sig. Men nu är det första omgången och då kan vad som helst hända och då är fotbollen väldigt svår att spela på. Därför väljer jag bara en match idag och lirar med en stor insats.

Colchester – Leyton Orient

Spelstopp: 20.40

Mitt tips: 1

Det var premiär i helgen och Colchester ställdes mot svårast tänkbara motstånd, nämligen nedflyttade Norwich som är tippade att vinna serien av de flesta experter. Colchester visste före matchen att det skulle bli en tuff match men man var taggade till tusen. Det visade man mycket väl på planen då man efter 22 minuter ledde med 0-4! Man fortsatte trumma på och matchen slutade med smått otroliga 1-7 till Colchester på bortaplan. Det lär man ta med sig till denna matchen då ännu ett League One lag väntar. Man förlorade bara en match under försäsongen och man bevisade i premiären att man verkligen blir att räkna med i år.

Leyton Orient vann oxå dom sin premiär på ett ganska imponerande sätt på bortaplan med 1-2 över normat sett hemmastarka Bristol Rovers. Nu väntar ännu en bortamatch av det tuffare slaget.

Nu är det dock carling cup och inte serien men Colchester satsar på cupen och här tror jag man går långt. Man vinner idag mot Leyton Orient p.g.a. sin hemmaplan och härliga hemmastöd kombinerat med ett underbart självfötroende efter 7-1 segern senast.