Idag har jag hittat ett drömodds på en match. Hemmalaget är flera klasser starkare än bortalaget och man bör vinna enkelt här. Häng på!

Rapid Bukarest – Pandurii
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.10 @ Expekt
Insats: 8/10
Spelstopp: 19.30

Det ska vara en enorm klasskillnad i den här matchen och enda chansen till att spelet inte går in är om Rapids spelare har blivit mutade, hotade eller liknande att inte vinna. Rapid som de senaste åren legat strax bakom lagen som kommer ut i Europa och spelar har i år startat säsongen ruskigt bra vilket gör att laget innehar andra platsen i tabellen! Pandurii ligger säsong efter säsong i botten och det är med nöd och näppe som laget håller sig kvar i högsta ligan. Man har som bäst nått en 11e plats i högsta ligan under de 5 senaste åren och ingenting tyder på att man hamnar över det den här säsongen!

Rapid Bukarest har en mycket fin form, man har 6 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på de 8 senaste matcherna. Noterbart är att i 5 av de 6 segrarna så har man vunnit med 2 mål eller fler! På hemmaplan stortrivs laget och man har 5 segrar och 1 oavgjord match på de 6 matcher man spelat på sin hemmaplan. Målskillnaden är ruskigt imponerande då man har 16-1 i målskillnad på dessa 6 matcher. Då ska ni veta att man har mött bättre motstånd rent poängmässigt i samtliga matcher än vad man gör idag. Formen är som ni förstår på topp och man har vunnit de 4 senaste matcherna på sin hemmaplan om man räknar med en match i cupen som var mot Ploiesti som ligger i högsta ligan. Vinsterna skrivs till 3-0, 7-1, 5-0 och 2-0 och då får vi fram målskillnaden 17-1 på dessa fyra matcherna. Ruskigt imponerande!

Pandurii har knappast rosat marknaden den här säsongen. Man ligger näst sist i tabellen med 2-3-7 som resultatrad. Noterbart är att man tagit samtliga poäng på hemmaplan. Bortaspelet har inte fungerat alls och resultatraden 0-0-6 talar sitt tydliga språk! Lägg därtill målskillnaden 1-13 så förstår ni hur fruktansvärt usla Pandurii är på bortaplan! Att man ska ha en chans här mot ett av seriens bästa lag tror jag knappast. Formen är som ni förstår usel och att man förlorar de flesta matcherna med 2 mål eller fler talar för mitt spel här.

Rapid Bukarest har två avstängningar i försvaret. Marius Constantin och Vladimir Bozovici saknas till den här matchen. Man har en bred trupp defensivt sett så jag är inte det minsta nervös över dessa avstäningarna. Offensivt är man fulltaliga och det är betryggande för spelet.
Jag har tyvärr inte hittat någon info om skadeläget hos Pandurii.
 
Historiskt sett så har Rapid haft det väldigt enkelt för Pandurii och jag tror man ökar på sin segerrad ikväll. Det ska vara klasskillnad i matchen och jag tror stenhårt på Rapid här!